Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schizofrenia albo rzeczywistoś

Zastanawiam sie czy to aby nie schizofrenia

Polecane posty

Nie wiem ale wydaje mi sie że odbieram cos czesto poza swiadomoscią.Po prostu czuje cos takiego i nie potrafie nawet tego wytłumaczyć.Zmierzam do tego że wydaje mi się że kojarzona jestem z wieloma osobami tu na kafeterii co jest nieprawdziwe ale to tylko czyjes skojarzenia jesli nie to w takim razie mam schize [18.08] 15:15 Piotr Szczepanik http://www.sendspace.com/file/edciih [18.08] 15:19 Piotr Szczepanik http://www.sendspace.com/file/edciix [18.08] 16:04 kochany Czesław To dla Ciebie Droga Manny, a wyżej oczywiście dla Skorpionka. .....przesyła i pozdrawia ktoś baaaaardzo życzliwy.

Witam o poranku...już ptaszki spiewają !!! Tylko jedna rzecz jest gorsza niż gdy o mnie mówią a mianowicie, gdy o mnie nie mówią ! 06:44 tańcząca To u Ciebie normalne>

Gość Pucio nie przynudzaj

pudło ja nie Puci:(

Gość mandy...
????? :O

no ja nie wiem może sie mylę ale wydaje mi sie że ten zyczliwy zapewne pania skorpion 13 pomyłił i tańcząca z ananasami tez pomylił i tak namnażac tych przykladow mona wiecej dobra zostaen przy tej schizo latwiej niz ustalic rzeczywistość

Gość schizo.........
ciekawa jestem czy wam tez często przydarza sie kojarznie czegos czy to jakis naturalny odruch czy tylko chorzy takie cos mają

Gość schizo.........
odpowie ktoś czy raczej juz nie