Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszka

Dofinansowanie do zakupu okularów przez pracodawcę

Polecane posty

Gość koszka

Cześć !!!| Jutro wybieram się na badania kontrolne i chciałabym skorzystać z dofinansowania do zakupów przy komputerze przez pracodawcę. Pracyje w pracy przez większość czasu przy komputerze, wiec z tego co czytałam to mi sie należy. Ale jak zachowac się u lekarza, co mu powiedzieć żeby dostać stosowne zaświadczenie i skierowanie do okulisty. Jak to zaświadczenie ma wyglądać (co tam ma być napisane), czy po skierowaniu do okulisty moge wybrac jakiegokolwiek okulistę, co ma mi poza receptą na okulary wystawić okulista ?? Czy kupując okulary faktura ma być na mnie czy na zaklad prac?? Ile moge się spodziewac dofinansownaia przez pracodawę jeśli żadny regulamin wewnetrzny tego nie reguluje. Może ktoś coś podobnego załatwiał i wie jak to w praktyce wygląda. Będę wdzięczna za wszelakie informacje.

wpisz w google ten temat powinno to byc w zasadach bhp. Okulista sam powinien znac zasady, i poradzić ci. Nie wiem jaka jest kwota dofinansowania, ale zwrot jest tylko chyba za szkla, za oprawki juz nie. DLatego lepiej p[oprosic optyka, zeby wypisal w odpowiednich proporcjcah rachunek ;)

Gość xoloxo
mozesz tez poszperac na optiva.pl

Gość no to zdecyduj się w końcu
kupujesz za swoje, a pracodawca ci max 200 zł oddaje (słownie: dwieście)