Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniiiii

studiownie socjologii, co może o tym powiedzieć?

Polecane posty

chodzi mi głównie o socjologię na SGGW, no ale o socjologiach na innych wydziałach też możecie napisać.

Gość bardzo ciekawe studia
ale jak to? nie wiesz co zdecydowalas sie studiowac? nazwa kierunku ci sie spodobala? boze

Gość bardzo ciekawe studia
ale nie wiesz co zdecydowalas sie studiowac? wybralas socjologie bo ladnie sie nazywa? bozeeeeee

oj wiem, co to jest socjologia ;). tylko chodzi mi o opinie innych, którzy studiowali lub studiują?

Gość Kurde .....
Ja np. ide na socjologie a wogóle nie mam pojęcia czego mnie tam będą uczyć ( wiem tylko że będzie statystyka :P ) idę na to na luzaka, bo podobno jest to zawód na chodzie plus to że zdawałam wos i historie na maturze więc nie miałam zbyt dużego wyboru jesli chodzi o kierunek, który byłby w miarę obiecujący i rokujący dobrze na przyszłoścć :O W październiku się dowiem o co chodzi :P

Gość Kurde .....
W Białymstoku na uniwerku było coś ponad 6 osób na miejsce, u Ciebie pewnie z 10 :)

aha. ja będę studiowac zaocznie jestem już po jednym kierunku. Ty pewnie dziennie?

Gość Kurde .....
Tak ja idę na dzienne, bo jestem świeżo po maturze :) i jakimś cudem udało mi się dostać na dzienne :) mam nadzieję że sobie jakoś poradze :) W sumie kierunek wydaje się być dość lekkostrawny :P Wydaje mi się że nie będzie tam takiego ostrego zakuwania - pamięcióy jak na kierunkach medycznych albo innych ścisłych, ale chyba socjologia jest też dośc czasochłonna bo chyba sporo książek trzeba będzie przeczytać :)