Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierpnien 2006

okres a slub

Polecane posty

Gość sierpnien 2006

sluchajcie mam taki problem w przyszla sobote mam slub i oczywiscie wesele, no i tak sie jakos sklada ze szykuje mi sie tez okres na ten dzien:(( jak to przetrwac?bo teraz to juz chyba za pozno zeby cos opozniac? tabletek nie biore od 5 miesiecy poniewaz zaraz po slubie planujemy poczac dzidziusia

Gość Na ślubie moja kuzynka
akurat miała to oczywiście jej ślub był, dała sobie radę chodziłam z nią do toalety i musiałam sukienkę podtrzymywac :) ale da sie przeżyc

Gość wfqef
ojejku, co za problem... tampon, wygodna wkładka lub podpaska zapachowa i już... :))) będzie dobrze

Gość oooooooooooooooo
no, tampony i bedzie git

Gość doktor dymsza
weż tabletki antykoncepcyjne . ginekolog ći doradzi

ja sie ciesze ze akurat nie bede miała. nie chodzi o sprawy higieniczne, bo to wiadomo , ze mozna przezyc, ale o noc poślubną..... ale nie przejmuj sie bedziesz miala na to całe zycie, a z okresem dasz sobie rade.... pozdrawiam....

Gość tabletki
ale jak do slubu tylko tydzien to co ma zaczac tak od jutra brac i sie opozni???

Gość chyba nie
mnie sie wydaje ze takie nagle branie przez tydzien tylko nic nie da... ale nie wiem sama

Najlepszym rozwiązaniem będzie tampon ;) wygodnie i będziesez miala ten komfort psychiczny, że nie będzie nic widać. Ja na szczęscie okres mam regularny, tak więc już teraz wiem że skończy mi się przed 16.09. No chyba, że coś na złość się przesunie. Rozumiem Cię czemu się obawiasz. Ja w pierwszym dniu umieram z bólu i nic mi się nie chce tylko leżeć.

Na rozpoczęcie tabletek jest za późno!!! Po takiej przerwie pierwszą tabletkę bierze się pierwszego dnia okresu, ale krwawienie które się rozpoczęło i tak będzie trwało tyle co zawsze. Dopiero po pierwszym opakowaniu możesz regulować okres. Jestem farmaceutką więc to są prawdziwe informacje. Zostaje tylko tampon.