Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletka

Jesli nie tabletki,to co?

Polecane posty

Gość tabletka

Nie chce brac tabletek,bo zle sie po nich czulam. Ale w takim razie pojawia sie pytanie,jesli nie tabletki,to co? Jaka metode antykoncepcji stosowac,by byla rownoczesnie tak skuteczna jak tabletki/

Gość może najpierw
spróbuj po prostu zmienić tabletki na inne. Któreś na pewno będą dla Ciebie ok.

Gość upppppp
Jak się tak boisz to nie stosuj żadnej metody i po prostu zrezygnuj z seksu. Nie bądź głupia! Z takim podejsciem nic sobie nie znajdziesz, bo KAŻDA metoda niesie za sobą jakies możliwe skutki uboczne- tabletki, zastrzyki hormonalne, "spirala", plastry... Jeny :o

Gość oooooooooooooooo
to pozostaje ci chyba tylko gumka... chyba ze lubisz globulki ktore sie pienia :o

Gość piszcie piszcie

Gość Asiulkaaa87
a tam pierdu pierdu.. zmien na inne tabletki chcesz sie paplac w globulkach.. zelach lub bawic z gumkami?? ehh ja biore tabletki o niskiej dawce hormonow a zabezpieczaja ja wiem jedno ze jak wyjde za maz to przezuce sie na kalendarzyk a po 1 dziecku na plastry i git

Gość gosiaczek 7979
Polecam wkłądke wewnątrzmaciczną! Nie trzeba sie martwic i patrzec na zegarek by wziąśc tabletkę!A po drugie,wcześniej brałam harmonet i przytyłam od nich 7 kg,wiec z wkładką nie mam tego problemu i mam ja juz 1.5roku i juz tych 7 kg nie mam,co najwazniejsze też!polecam bardzo!

Gość oooooooooooooooo
ale nie zaleca sie chyba wkladek jak sie jeszcze nie ma dzieci np. a w przyszlosci chce sie miec