Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delirka

telepie mna...

Polecane posty

Gość delirka

sluchajcie od 2 miesiacow nie biore tabsow pierwsza miesiaczka byla ok ale teraz to nie jest miesiaczka tylko kurna potop szwecki nie dosc ze sie ze mne leje jak z kranu to dotego biegunka delirka zoladkowa telepie mna raz mi goraco raz zimno siudme poty ze mnie wychodza jak cos jem to odrazu zwracam jest juz tak 3 dzien chociaz dzis jest juz troszke lepiej ale nie wiem czy to moze byc spowodowane odstawieniem tabsow bralam je prawie 2 lata rece mi lataja jak u narkomana czuje sie fatalniee

Gość delirka
co to moze byc ???????? plis ludzie odp

Gość ppppopo
po prostu masz grypę żołądkową nałożyło ci się akurat w okresie miesiączki teraz dużo ludzi na to choruje, zdrówka życzę! 🖐️

Gość Brazylka
ja jednak propomuje isc do lekarza ginekologa..... jesli on stwierdzi cos innego to trzeba bedzie szukac innego podłoza... zastanów sie Malutka...;) buzi:*

Gość kdfjaosid
ja w pierwszy dzien jak dostaje bolow to tez mi zimno i goraco, poce sie jak mysz pod miotla, brzuch mi rozwala, mdeleje, pierwszego dnia zazwyczaj mam plynny kal :P i wogole mnie lupie w kregoslupie i jestem nie do zycia. ale to tylko pierwszy dzien, ktory niedlugo nastanie :/