Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonistka

Zadzwonić do chłopaka ?

Polecane posty

Gość aaa...
eh jednak poslucham chyba satinelle z bolem ale poczekam nie lubie sie narzucac bo mnie zawsze wydaje sie, ze w takiej sytuacji wlasnie bede sie narzucana, moze to glupie ale tak mam cholera nie lubie tego u siebie

Gość hmm*
ze sie narzucasz? cos ty:) powiem tak jak wiesz ze ktos darzy sie wiecje niz sympatia, to czeka na jakakolwiek wiesc od ciebie, zatem ma chec na ciebie, a nie to ze sie narzucasz:) pamietaj:)

Gość hmm*
00:08 prawda:) bedziesz go tlamsci sms;) potem:P zartuje:) ale satinell ma racje:) chyba ze sms, to cos jak pisanie na gg ale odradzam dzownic:)

Gość aaa...
a no wlasnie zle zinterpretowalam... pomyslalam ze jesli serce to wewnetrznie ma sie obowiazek -tez mogloby tak byc ale realnie rzecz ujmujac nie ma obowiazku bo nie jestesmy ze soba

Gość hmm*
serce czyli ma obiwazek ale relanie nie ma tylko wiesz on złe traumy po napadzie tel komorkowym z paniami, wiec nie dziwie mu sie:) poza tym rozmowa telelfonem jets inna, moze nie chce bys wyczula jak mu serce bije, a to slychac;) sama wiesz jak to jets jak sie kocha, zalezy nam:)

Gość aaa...
nie no dzwonienie odpada w przedbiegach o tym nawet nie myslalam ja mysle nad delikatniesza forma przypomnienia o sobie nad niewinnym smsem wlasnie takim neutralnym ale ok dam sobie spokoj poczekam ..zreszta jest pozno moze juz spi

Gość aaa...
no wlasnie wyczuwam ze nie ma odwagi ze mna porozmwiac jeszcze nigdy nie slyszal mojego glosu w zeszlym tygodniu pytal czy moglby zadzwonic nie zadzwonil na ten weekend pytal czy moze tez sie nie doczekalam a w smsach podkresla ze bardzo mu zalezy na mnie zreszta czuje jego zaangazowanie

Pewnie, że teoria czekania na kontakt...udawania obojętności...czy wszelkie jej podobne, nie jest dziś popularna. Też bym chętnie była orędowniczką odważnedo wykazywania inicjatywy przez dziewczynę...i czasem to może faktycznie się sprawdzać. Ale uważam, że tradycyjne czekanie(na początku znajomości) po prostu jest skuteczniejsze....a chyba o skuteczność nam w tym wypadku chodzi:)

Gość aaa...
wlasnie zastanawiam sie co to moze byc znamy sie zaledwie miesiac nie wiedzielismy sie, ie slyszelismy sie a tutakie akcje motylkowe