Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miss sixty

jestem Blizniakiem-jestem trudna,dwulicowa i ...

Polecane posty

Gość upupupupupppp

moja mama jest bliźniakiem moja siostra jest bliźniakiem teraz rozmawiam z blizniakiem i nie zgadzam się z Tobą... sa kochani ;)

to czemu ludzie mnie za taka maja? hmm,to ze sama nie wiem czego chce jest jasne,chcialabym miec tak duzo,ale jestem leniem....w ogole mam trudny charakterek chyba..czas sie zmienic...

Gość A ja mam swojego bliźniaka...
mam faceta bliźniaka:) fakt ma ciężki charaktrek-jest nerwowy, porywczy,beztroski ot poprostu chwilami takie duże decko. ale potrafi byc czuły, opiekuńczy,czasem taka przytulanka:)jest jednym słowem bardzo kochany:) pozdro

Gość A ja mam swojego bliźniaka..
tak szczerze to sie zastanawiam jak ja z nim wytrzymuje:0 chyba bardzo Go kocham:) (żart-napewno go kocham) sama jestem poukładanym byczkiem:)

Gość VINO DA TAVOLA
moj facet jest blizniakiem, moj kochanek jest blizniakiem.. juz sama nie wiem ktory ma trudniejszy charakter.. na dokladke ja jestem lwica.. istny koszmar.. jestem tylko ciekawa jaki znak zodiaku ma kochanka mojego faceta..?

Ja jestem z 27maja i zgadza się tylko to, że jestem trudna! bo szczera jestem aż do bólu(sporo ludzi mnie za to nie lubi) i wiem czego chce! Ogólnie sama się siebie czasem boję, przez ciągłe zmiany nastrójów, ale poza mam dla wielu osobów "pociągający charakter" bo jestem nieprzewidywalna! No i ludzie albo mnie bardzo lubią, albo nie trawią zupełnie. Grunt, że mój Ukochany Waga ze mną wytrzymuje tyle lat;)