Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kami4

Dlaczego lekarze zawsze pytaja się gdzie Pani pracuje?

Polecane posty

też tak macie? Zastanawiam się czy to jest dla nich takie istotne? Spotykam się z tym pytaniem prawie za każdym razem , i nie ma tu znaczenia czy wizyta jest u prywatnego lekarza (zdziwiło mnie to bardzo) czy w państwowej służbie zdrowia, jak dla mnie to z czystej ciekawości , przeważnie lekarze-kobiety, i te głupie teksty...gratuluje...albo no tak prawników i lekarzy bardzo trudno sie leczy...

Gość a ty co chciala sie na
forum pochwalic?:P

Gość aaaaaaa
dlatego ze rozne grupy zawodowe sa narazone na rozne specyficzne dla nich choroby.tak mi to ginekolog wyjasnil.

Gość ta yhy na pewno
sa ciekawi i tyle

Gość to oczywiste....
warunki pracy i rodzaj wykonywanych obowiązków wpływają na nasze zdrowie Jak można tego się nie wiedzieć? :(

Gość to oczywiste....
lekarze mają od kilkunsatu do kilkudziesięciu pacjentów dziennie. Jak długo mogliby się interesować zawodem każdego z pacjentów z czystego wścibstwa ??? Po drugim dniu stałoby to się nudne! Ludzie litości!

Gość spokojnie to tylko awaria
Rany!Pytają,bo chcą wiedzieć gdzie skierować roszczenia skuli przyjęcia pacjentki.Czy masz swoje ubezpieczenie,czy z męża.Leki też wypisują inaczej jak masz nawet prywatną wizytę to należą się refundacje o ile gin ma umowę/