Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaaaaaaaAmeliaaaaaaaaa

Szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu............

Polecane posty

Drodzy kochani wartościowi faceci szukajcie prosze swoich drugich polowek troszke szybciej bo ja czekam i czekam a chyba nie jest ze mna tak zle aby mnie nie zauwazyc .Więc szukaj mnie kochanie cierpliwie dzien po dni bo sama nie wiem juz ...............ile mozna czekać , czy 22 lata to nie najwyzszy czas na prawdziwa miłość od fajnego chłopaka??

a sadzisz ze teoria drugiej polowki ma sens ? :)

nie wiem bo jeszcze chyba nie spotkałam jej ale chyba warto wierzyc nic nie tracę prawda?

infinka ja niestety juz wczesniej

......nic nie tracisz moze poza zlamanym secem kiedys......

ged a co niby ci co wierza w partnera wymarzonego i tego jedynego beda napewno mieli złamane serca??

Gość cocakarola
jeśli chodzi o teorię 2 połowki nie ma ludzi sobie przeznaczonych...trzeba szukać dopełnienia,osoby,która poznając nas chce połówką się stać,a nie po prostu nią być,kogoś,kto chce uczynić nam świat lepszym,może nie cały,ale chociaż tę część w której teraz jesteśmy,kto chce prostować nam drogę...wtedy przyjdzie moment,że pomyslisz "to moja drugo połowa"

nie wszyscy pewnie.....ale czesc spotka osobe..wspaniala moze....a pozniej sie wszystko rozpadnie i zaczna sie pytania...jesli czulam ze to ten to w takim razie do cholery gdzie ta moja polowka jeslo ten odszedl......

ale ja nie mowie ze che od razu wiedziec ze to ten jedyny pragne by ktos chcial byc własnie ta wazna osoba jedyna w swoim rodzaju i abym cokolwiek czula do nie go by muc mu pozwolic byc blisko

ged wiec co mam zacac starac sie byc z przypadkowa osoba ktora jest mi zupelnie obojetna nie pociaga mnie jego wnetrze ani zewnetrze ??i ktory nie czuje nic do mnie . Poprostu chciala bym miec szanse na cos trwalszego bo mam 22 lata i tylko przelotne zwiazki za soba najdluzszy jakies 7 miesiecy chyba

Ja mowilem o teorii drugiej polowki rozumianej potocznie...jako ktos nam przeznaczony /a pozniej sie konczy cos i nagle przeznaczenie sie pomylilo/ Oczywiscie szukaj.....osoby odpowiedniej dopasowanej do Ciebie pod roznymi wzgledami.....ta polowka to inna nazwa tego co po swojemu tlumacza biolodzy psychologowie itd....

ged z tego co piszesz wnioskuje ze ktos cie zranil mocno i jesli tak jest to przykro mi ale pomysl moze warto jest zyc cale zycie dla tych paru lat miesiecy dni nie wiem co komu przeznaczone a po 22 latach czekania nie wymagam juz polowki jablka ale partnera z ktorym bedzie mi poprostu dobrze w prostym tego slowa znaczeniu

Gość cocakarola
rozstania i porażki uczuciowe są po to,by w końcu zrozumieć kogo i czego się chce,by znaleźć obraz osoby i dążyć do tego by ją znaleźć...mam za sobą kilka związków.kiedyś kłociłam się,płakałam,starałam...ale pozniej doszłam do wniosku,że jesli nie odpowiada mi coś i to się nie zmienia,to trzeba się rozstać,nawet wtedy,gdy dużo łączy mnie z tą osobą...i tak robię,i nie żałuję moje życie jest moje,ma być piękne i szczęsliwe,ja mam być szczęśliwa i nawet jeśli jest czas,że tracisz wiarę w facetów,kobiety...to warto poczekać...

Gość konwalijkaaaaa
z połowka sie nie rozpada, to czesc Ciebie, to sie czuje:) a to co sie rozpało.. coz.. a wiel ludiz na siłe mowi to moja polowka a oni to jak 2 czesci inne. czasem nie ma to pokrycia w fakcie :)

owszem sa polowkii nie polowki tylko ze ja sie zastanawiam czego mi brakuje ze jakos mnie wielu facetow nie adoruje jak ktorys chce to ja nic nie czuje badz na odwrot a mam duzo znajomychwiec chyba charakter nie najgorszy wygladam podobno niezle i w gruncie rzeczy nic mi nie brakuje wiec o co chodzi

Gość hmm*
o to choidz ze spotykasz nie te plowki:) inaczej by zaiskrzyło u obojga:)

rozne moga byc przyczyny...czasem bardzo glebokie....ze nie chce sie w nic wiazac i kazdy potencjalny partner nie pasuje. a moze po prostu nie trafilas na tego wlasciwego ...:P

tylko dlaczego inni moga je spotkac a ja nie jak to jest urzadzone i na jakiej podstawie sa wybrani Ci WYBRANI

Gość cocakarola
byłoby łatwo gdyby ludzie wiązali się ze sobą ze względu na atrakcyjnośc...łatwo dla atrakcyjnych :( jednak tak nie jest.Nie licz na to,że facet,któremu spodobasz się fizycznie stanie się tą miłością na którą czekasz...bardziej interesujący jest chyba sposób bycia niż prezencja...

cocakarola - ale ja nie skupilam sie tylko na wygladzie mowilam rowniez o charakterze wiem ze to mikstura tysiaca skladnikow

bo to jest banalne ale widac wasze czasoprzestrzenie sie nie spotkaly jeszcze...

co sprawia ze jedna dziewczyna w ciagu 5 lat spotyka 4 facetow wcale nie jest dla nich rewelacyjna nie stara sie i rani a co jeden to fajniejszy a druga taka do rany przyloz i jak to mowia do tanca i rozanca spotyka i ma szanse blizej poznac w tym samym czasie 2 i co jeden to bardziej beznadziejny Czemu tak jest no ja mysle niesprawiedliwie

Kiedy juz dostaniesz na te pytania odpowiedzi to daj znac.... zarobimy mase kasy na ksiazkach o tym......

Gość cocakarola
to dziwne jest wszystko życie i drugi człowiek,bycie z kimś lub nie bycie skoplikowane gdyby ktoś dał nam jasną,prostą odpowiedź... ale nie da.jest tylu ludzi,a każdy inny ja wierzę,że bardziej przyciągają się podobieństwa więc może nie trafiłaś na osobę podobną do Ciebie

Gość cocakarola
to tylko tak wygląda to,że innym jest lepiej,że ktoś trafia tylko na samych "dobrych" a ktoś inny na samych "złych" oceniasz to z boku,według swoich odczuć i pod swoim kątem czasami wydaje Ci się,że ktoś jest szczęśliwy,bo ma to i tamto ale są różne wyznaczniki szczęścia,punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

ged nie ma to jak zadac wazne pytania i tak jak to Ty ujales w kwestii ksiazek byc swiadomym ze nie ma konkretnej odpowiedzie - recepty Ale dziekuje za uswiadomienie tego bo własni ty pozwoliłes mi usmiechnac sie dzis Dzieki Ale opinie innych zawsze warto przeczytac bo dzieki innym stajemy sie bogatsi nie wkladajac do portwela nawet polowy grosza

Gość hmm*
22:23 bo ta bierze co leci, aby nie byc samej, moze sobie cos uskubac na takim byciu razem. Nie jest z miłosci. A Ty wlasnie chcesz miłosci:) wiec co sie porownujesz. nie sztuka byc, sztuka byc z kims kto nas kocha a my jego. A kobiety bardzo maja wpojone zeby miec faceta, bo On podnosi ich wartosc. Mam go jestem fajna itp :0 taki stereotyp glupi.

Czasem dobrze wiedziec ze nie ma odpowiedzi na jakies pytanie jednoznacznej... Pozdrawiam Cie.

A wiec moj jedyny nieznajomy i nieznany jesli jestes gdzies na swiecie to szukaj wlasnie mnie bo nie wiem kiedy ja sama siebie odnajde