Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annka

podczas slubu i bezposrednio przed nim strasznie sie pociłam

Polecane posty

Gość annka

Witam Ostatnio mialam slub i gdy ubralam sukienke i zaczely sie bezposrednie przygotowania do uroczystosci zauwazylam ze z pod pach cieknie mi pot .Nigdy nie mialam czegos takiego i nie wiem co sie ze mna dzialo ,zawsze uzywam antyperspirantu ale wtedy pot normalnie strumieniami spływałmi po rekach .Suknie mialam bialą z gorsetem i czułam ze robi sie mokra po bokach ,zaczelam sie bać ze bedzie widac plamy ale na szczescie nie bylo az tak widoczne .Zastanawiam sie czy ktoras z was miala coś podobnego ,czy tylko ja mialam takie przeżycia

Gość rada.....
a fuuuuuu!

Na taką dolegliwość polecam preparat Etiaxil pod pachy. To jeden z nejlepszych regulatorów pocenia. Dość drogi(ok. 50 zł) ale skuteczny.

Gość katkaaa
Antidrial też jest skuteczny i tańszy bo ok. 15 złotych

Gość annka
dzieki za rady ale na codzien nie mam takich problemow ,tylko na slubie tak bylo . Czy to jest normalne?

Ze zdenerwowania wszystko jest możliwe. Takie obfite poty również. Natomiast jeśli chodzi o antidral to faktycznie jest sporo tańszy ale równieź dużo mniej skuteczny od Etiaxilu. To nie jest odpowiednik, ma inne substancje czynne. PS. Jestem farmaceutką:)

Gość annka
Tak tylko ja nie czułam jakiegos wiekszego stresu prawie wcale , bylam niekiedy duzo bardziej zestresowana ,i pot sie wcale ze mnie nie lał .

Gość aaaaga
Ja miałam tak samo to tylko stres nic innego ,

Gość Fuu
Może ten nagły atak potliwości to reakcja na materiał - jeśłi był zrobiony z włókien sztucznych i nie przepuszczał powietrza + nawet ciut wyższa temperatura ciała. Moze nie czułaś tego w momencie mierzenia ?_?

Gość annka
wszystko mozliwe ,nie mam pojecia co sie ze mną dzialo

Gość annka
dziewczyny miała ktoraś z was coś takiego ??