Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko waniliowe

Jezyk portugalski albo hiszpanski....pomocy

Polecane posty

Gość mleko waniliowe

czy znajde tu kogos kto potrafi napisac kilka slow w tych jezykach?

Gość pffe
zalezy jakich slow? znam moze z 10 :P ale nie masz moze slownika??/ to maja byc zwykle byle jakie slowa czy tworzace jakas calosc badz tekst?

Gość 11111111111111
Ja potrafie, nie wiem czy to sie tak pisze ale brzmi : Fili de puta (mily zwrot do męzczyzny)

Gość pffe
para : przestan amiga : kolezanka puta : dziwka amigo: kolega bueno : dobrze basta : dosyc hola : czesc buenos dias: dziendobry lebiana : lesbijka graciac : dziekuje si : tak no: nie te amo : kocham cie WEJDZ SOBIE NA SLOWNIK

Gość 11111111111111
A i jeszcze jedno: Perekaza ża

nunca - nigdy enamorada- zakochana que - co hija - corka hijo - syn fea - brzydka nada - nic casa - dom padre - ojciec noche - noc dia - dzien baila - tanczyc kurna nie pamietam wiecej :D

Gość Dakota F
nie ma jak oglądanie brazylianów......dużo można sie nauczyć:D ja znam pronto-halo

Gość pffe
canta : spiewaj nana : mily zwrot do dziewczynki w stylu kochanie,skarbenku

ja sie z telenowel nauczylam :D namietnie ogladalam wszystkie od esmeraldy przez jakies rosalindy do porywow serca bodajze :o

Gość pffe
ja tez...fiorella,paloma,lus maria i inne :) no i troche od kuzynki z hiszpanii :)

Gość taka ja sesesese
esmeralda i hosse antonio :P aaa i alfonso :P

Gość mleko waniliowe
ja chcialam zeby ktos napisal mi cos milutkiego, np. ladne pozdrowienia w ktoryms z tych jezykow.chce wyslac to sms-em do znajomego

a to my nie umiemy :P te quieto nie wypada? :o ja lubilam Pauline, jeden z lepszych serialikow :D

Gość pffe
takich rzeczy to ja tez nie umiem...nie bylo w serialach :P ale moja kuzynka mieszka kilkanascie lat w Hiszpanii i jak mi napiszesz tekst po polsku to dam jej do przetlumaczenia :) to jak ? moge jej wyslac twoj tekst w kazdej chwili

Gość mleko waniliowe
no jasne "bardzo cie kocham i tesknie,nie smuc sie,wkrotce bedziemy razem i wszystko sie ulozy,caluje" .to tyle

Gość pffe
juz do niej wysylam ale swoja droga to piszesz mu takie rzeczy jak byscie byli razem a nie znasz jego jezyka a on twojego ? o co chodzi bo nie rozumiem...czy moze chcesz go zaskoczyc ze piszesz w jego jezyku ? :) zaraz ci przetlumacze tylko musi mi odpisac

przyjmujemy wersje ze on hiszpan lub portugalczyk, ona polka, poznali sie zakochali ale ona nie zna hiszpanskeigo, oboje rozmawiaja po angielsku a teraz chce go zaskoczyc cieplym smsem w jego jezyku :D zgadlam? :classic_cool:

Gość pffe
a mi sie wydaje ze on zna Polski ale ona chce go hiszpanskim zaskoczyc :) powiedz nam bo nas to ciekawi bardzo :)

Gość mleko waniliowe
tak zna polski, mieszka w polsce od 7 lat ale nie potrafi czytac po polsku, teraz ja musialam wyjechac na dluzszy czas i oprocz tego ze dzwonimy do siebie chce mu napisac cos milego, zaskoczyc go, ot tak z milosci :-)

Gość pffe
sluchaj napisalam jej smsa ale nie odpisuje...sa dwie mozliwosci : albo jest na dyskotece albo spi. Dlatego moge ci tu napisac to dopiero jutro. ewentualnie za kilka godzin jesli odpisze.Pasuje Ci to czy chcialas mu koniecznie dzisiaj to wyslac ???

Gość mleko waniliowe
nie ma sprawy poczekam do jutra, dzieki wielkie za twoj czas :-) pa

Te amo mucho y me haces falta, no se ponga triste pronto estaremos juntos y todo estara bien. besitos moj chlopak jest z pochodzenia kostarykaninem :) pozdrawiam

\"bardzo cie kocham i tesknie,nie smuc sie,wkrotce bedziemy razem i wszystko sie ulozy,caluje\" Po hiszpansku: \"Te quiero mucho y echo de menos, no estes triste, dentro de poco vamos a estar juntos y todo va bien, un beso\" Po portugalsku musze zapytac chlopaka, teraz gada przez telefon, jak skonczy to napisze.

Gość pffe
aha to super :) czyli masz juz przetlumaczone :)

Portugalski: \"Te amo muito e tenho saudades, não fique triste vamos estar juntos logo e tudo ficará bem. um beijo\'\' PS. po hiszpansku w miejsce "todo va bien" lepiej bedz\ie "todo ira bien"

Gość mleko waniliowe
dzieki dzieki!!!

Gość sylwia_portugalia
ja znam portugalski mniej wiecej, a czy ejst tu ktos kto meiszka na stale w Portugalii?