Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewuncianom

dziwny przypadek-bromergon

Polecane posty

Gość ewuncianom

cze mam nietypowa sprawę przez 4 dni zażywałam bromergon po 1/4 tabletki(bo okazało sie że mam za wysoką prolaktynę)ale zle sie czułam i przerwałam a w tym czasie kochałam sie z moim facetem z wytryskiem do mnie czy jest możliwość ze kestem w ciąży a ostatni okres miała 27.07 prosze o odpowiedz pozdrawiam

Gość mi7
A kiedy bralas bromergon? W ktorych dniach cyklu? Mam podobny problem, bralam 5,5 dnia, ale od 12 dnia, wiec wydaje mi sie to nie mozliwe. Chociaz troche sie zastanawiam. Akurat teraz nie powinnam byc wciazy, taka sytuacja. Ostatni okres mialam 2/8. A ty chcesz byc w ciazy?

Biore juz prawie 3 mce Bromek, za krotko bralas aby byl efekt. Pelen efekt lecznia uzyskuje sie po 3 cyklach, czasem zdarza sie ze juz PO pierwszym cyklu jest ok Poza tym.........dlaczego przerwalas na wlasna reke?

Gość ec
wiec bardzo chce miec dziecko jutro ide do gin po zastepcze tabletki bo naprawde nie wiem jak ale wymiotowalam po nich a tak w ogule to od kiedy zaczelam je stosowac to mi strasznie niedobrze chodz ich nie biore

ja mialam to samo a to dlatego ze...zaczelam brac od razu od 2 tabl naraz! Wymiotowalam, spalam ciagle, mialam mdlosci, mdlałam, glowa mi pekala--KOSZMAR!!!!!!!!!! Ale jak zaczelam potem brac od 0,5 tabl i co kilka dni zwiekszalam dawke az doszlam znow do 2 tabl---to teraz jest SUPER:) Juz w pierwszym cyklu mialam takie zmiany ze hej, pozytywne rzecz jasna:) Powodzenia i pozdrawiam 🌼 Ps. warto sie przemeczyc aby potem bylo dzidzi-- mam ten sam cel...