Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Brandy7en

KREM NAWILZAJACY!!!!

Polecane posty

Go艣膰 Brandy7en

Jutro che kupic ale koniecznie musze was sie dziewczyny poradzic ktory jest najlepszy. Mam skore mieszana. Myslalam nad Oligo 25 albo Thermal fix 1. ale nie musi byc tylko Vichy moze byc inna firma. Tylko jakis dobry krem bo mam wrazliwa skore i alergiczna :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Brandy7en
get up spiochy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adada
podobno dermedic jest dobry - z takich aptecznych. patrzylas na wizazu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam alergiczna
dermatolog polecila mi Toleriane La roche posay i Physiogel Toleriane mi nie podeszlo bo mnie szczypalo (!) Uzywam obecnie Physiogel i jest rewelacyjny Z serii Physiogel jest Physiogel - krem i Pyshiogel - zel do mycia twarzy. Krem ok. 27 zl. zel ok. 20 to jest do bardzo wrazliwej i alergicznej cery

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskoookaaa22
mi pasuje SVR Xerialine Physiogel sotsuj chyba tylko na ta parti臋 buzi, kt贸ra jest sucha, nbie na ca艂膮... chyba 偶e sporadycznie po prostu:) ja suche mam policzki, wi臋c stosuje albo Physiogel albo Nanobase, a pod makija偶 SVR na ca艂膮 buzi臋, przy czym odciskam nadmiar chusteczk膮 ze strefy T:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naeaamm
ja ju偶 mia艂a wszystko ale polecam 偶el z apteki flos lek z aloesem lub 偶ywokostem - do tej pory nic nie mia艂am lepszego, cho膰 wiele produkt贸w by艂o o 10 razy dro偶szych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brandy7en
Kupilam wlasnie La roche-posay hydraphase legere. Suchajcie uzywam dopiero pierwszy dzien ale tuz po nalozeniu czuje niezwykly komfort i ukojenie. on naprade jest niezly. Choc przyjdzie mi ocenic po dluszym stosowaniu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a wy
jakie uzywacie i moglibyscie przyznac im najwiecej gwiazdek i oglaszajac mianem zlotego kosmetyku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 121214
Bylas na wizazu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a wy
wizaz kafeteri?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 121214
Nie. wizaz.pl znasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a wy
a to jest cos innego jak damska torebka kafe? bo o to mi sie rozchodzilo. A to musze tam zajrzec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 121214
Wchodzisz na wizaz. Potem dzial KWC - tam sa recenzje kosmetykow. To jest starsze niz damska tor. i wiecej tam recenzji. Mpim zdaniem duzo lepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a wy
dzieki ;)

Udost臋pnij ten post