Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwy

jakie jest prawdopodobieństwo??? prosze o odp.

Polecane posty

wiem ze to temat rzeka ale moze jakies rady?? Witam moja \\\"sytuacja\\\" jest troche skomplikowana ale zaczne od poczatku: - 3 lata tabletki anty - ostatnia 29.07 (w ostatnim cyklu zapomnialam o dwoch) - okres zaczął sie juz w trakcie ostatniego cyklu przyjmowania tabletek ok. 19-20.07 i trwal z przerwami do 4.08 ale ostatnie dni to juz badzo skapo - kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia 5.08 i 6.08 oraz 14.08 i 15.08 - od 11.08 zaczely bolec mnie piersi zaczelo sie od brodawek teraz juz bola bardzo cale piersi - moglabym dolozyc wiekszosc objawow typu zmiany nastrojow, siusianie czeste, pobolewa mnie czasami brzuch tak \\\"przedokresowo\\\" i dwa dni temu dostalam bardzo skapych kleistych bialych uplawow - 17.08 robilam test ale sama nie wiem chyba jedna kreseczka poza tym to troche wczesnie, za wczesnie... CO O TYM SADZICIE DZIEWCZYNYjakie jest prawdopodobienstwo??? chcemy miec dziecko a ja juz z siebie wychodze....

Gość powiem Ci jedno
nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo ale wiem, że od razu po odstawieniu tabletek anty nie powinno się podejmować starań o dziecko wiekszość ginekologów zaleca jakies 3 miesiące przerwy po odstawieniu tabletek

Gość moja standardowa odpowiedź
idź na badanie krwi będziesz miał pewność

Gość moja standardowa odpowiedź
miała miało być i wcale nie trzeba robić przerwy

Gość powiem Ci jedno
a wlasnie że trzeba robic :P no chyba ze chcecie miec od razu trojaczki ;)

a czy to normalne ze w trakcie brania tabletek zaczelam krwawic???bralam tyle czasu ale nigdy mi sie cos takiego nie przytrafilo.. i jaka date w takiej sytuacji przyjmowac do obliczenia dni plodnych: te pierwsze krwawienie jeszcze w trakcie branie tabletek anty czy w trakcie 7 dniowej przerwy???

Gość powiem Ci jedno
plamienia czasami sie zdarzaja a dni plodne moja droga to wracaja dopiero gdzies w 3 cyklu po odstawieniu a czasami nawet pozniej bardzo rzadko zdarza sie aby dni plodne wrocily tuz po skonczeniu tabletek najlepiej zrobisz jak pojdziesz do gina i powiesz ze chcesz starac sie o dziecko on Ci wszystko wyjasni, pomoze i podpowie moj np powiedzial ze jak bede chciala zajsc w ciaze to mam przyjsc wczesniej i odstawimy a potem on mi powie kiedy najlepiej zajsc zeby wszystko bylo ok ;)

Gość my staraliśmy
się o dziecko ponad rok.zrobiłam tabelkę jaki mam cykl:dni płodne,owulacja,dni niepłodne,i kochaliśmy się dzień przed w dniu owulacji i dzień po.niejeden raz myślałam,że już się udało,bo przed okresem miałam mdłości ,zachcianki,trochę mnie brzuch pobolewał no i humorek:(testów też się narobiłam.Dam Ci dobrą radę zacznij brać kwas foliowy[bez recepty]i nie przejmuj sie jak od razu nie wyjdzie.zrób sobie wykresik jak to jest u ciebie,a o tab.nic ci nie powiem bo nigdy nie brałam.a test zazwyczaj dobrze wychodzi,ja na początku to nawet po dwa robiłam z nadzieją,że poprzedni się mylił.