Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monissia

od dzis rezygnuje z fliudu

Polecane posty

Gość monissia

a co mi tam,i tak nie mam kasy zeby kupic,a dzis juz mi sie skończyl, w dodatku bez niego wyglądam tak samo,ale czego sie spodziewac za 15zł?shit!

Gość piratkowa
nie martw sie, ja tez zrezygnowalam i czuje sie z tym o wiele lepiej. Nie mam pieknej cery, a wrecz przeciwnie: przbarwienia mam, od czasu do czasu syfki, ale ch**j powiedzialam, nie uzywam. Bez korektora jednak sie nie obejde, bo naprawde niektore rzeczy na mojej twarzy to tragedia wiec nakladam go na te najbardziej extremalne. Jestem z toba:D

Gość monissia
no własnie najgorsze są te przebarwienia,ale cóz.A jaki korektor uzywasz i mozesz polecic,bo przydalby sie:)

Gość piratkowa
Uzywam zawsze tanie: albo Bell anybakteryjny albo Flos Lek (tez antybakteryjny). Flos Lek jednak wole, bo lepiejkryje, ale ma duzy minus: jest mniej wydajny i ciut drozszy. Teraz zamiezam kupic Manhattana, bo jest podobno swietny i bardzo wydajny, ale to narazie mam w planach :)

Gość kiloka
Najchętniej też zrezygnowałabym z podkładu, ale moja skóra jest zasypana drobnymi bliznami po trądziku, te blizny nie są widoczne pod podkładem, ale kiedy umyję twarz, stanę w słońcu to efekt jest koszmarny. Przez całe wakacje nie używałam podkładu, bo myślałam, że ta skóra jakoś mi się wybieli, stanie się czystsza i będę miała mniej blizn, a tu zonk. brak podkładu ani mi nie pomógł, ani nie zaszkodził:(

Gość msdnjdhifd
a może w zabiegi kosmetyczne nalezałoby zainwestować?

Gość piratkowa
zalezy jakie: domowe tak i mam tu na mysli np. maseczke z zielonej glinki, ale W ZYCIU!!!! nie pojde do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy. Bylam dwa razy, u roznych, podobno renomowanych i co? Efekty (czyt.BLIZNY mam do dzis), takze nikt nigdy mnie nie namowi na cos takiego. Poza tym maseczka z zielonej glink daj 100 razy lepsze efekty niz mechaniczne oczyszczanie.

Gość tez chyba zrezygnuje
tylko ta cera

Gość sobotnia noc
ja sie zmobilizowałam w sobote, no moze nie tak do konca... skończyl mi sie podkład i zamiast niego kupiłam krem nawilżajaco-tonującu Nivea Visage Yang-piekna skora czy jakos tak sie to nazywa,koszt ok.14 zł i od soboty tylko to..... dzisiaj jestem w pracy (tez biuro)i kolezanki nie zauważyły,zeby ze mna cos było nie tak wiec chyba wyglada ok..... dodam,ze mam cere z problemami tzn.plamy,krostki,wągry itp....ale co tam! jestem z Wami!

Gość sobotnia noc
ojej piszac tez biuro mialam na mysli,ze pracuje w biurze i mam bardzo wygadane kolezanki-jesli cos zauważa nie omieszkaja wypomnieć!!!!!

ja zrezygnowałam z początkiem swoich wakacji czyli pod koniec maja. i cera mi się poprawiła, ma ładniejszy kolor. teraz fluidu użwam tylko jeśli gdzieś wychodze i jeśli akurat mam jakieś przebarwienie albo ślad po krostce (ktre tez masowo zniknęły po odstawieniu fluidu). a, i zrezygnowałam z wszytkich maxfactorów, myablellinów itp. Vichy - tylko ta firma :)

Gość piratkowa
A mnie Vichy uczula wiec nie lubie tej firmy, ale kupilam ten sam kremik Nivea Visage Young, o ktorym pisala sobotani noc i takze jestem nim zachwycona. Jest super fajny :D

Gość monissia
to spróbuje i kupie ten krem Nivei.Ale wiecie normalnie jak uzywalam fluidu to musialam kilka razy sie pudrowac bo sie świecilam,a dzis tylko róz i tusz i jest ok.przynajmniej sie nie błyszcze

Gość sobotnia noc
ja po kilku godzinach sie troche błyszcze,ale mam wyjatkowa tłustą cere wiec i tak jest ok