Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona pana Kleksa

a Emanuela

Polecane posty

Gość żona pana Kleksa

mozna dac to imię?ładne?a moze manuela?

Żono, a dlaczego pytasz??!!Albo Ci się imie podoba, albo nie. Ja nie pytalam nikogo poza męzem o zdanie w kwestii wyboru imienia-nasz Tobiasz nie podobał sie wielu ludziom, a teraz to imię przylgnęło do niego jak ulał. Internauci powiedza Ci jak to zwykle bywa-jedni że super, inni ze beznadziejne. O gustach się nie dyskutuje.

Gość żona pana Kleksa
Tobiasz mi sie tez bardzo podoba , takie inne i żadkie, ale ktos powiedział ze Tobi mu sie z psem kojarzy i wiesz co? przypomniał mi sie pies Tobi od znajomej. czyli to prawda ze jak pies to Tobi:( teraz musiałabym brac pod uwage inne imie ale z męskich nie ma fajnych.

Ja tam nie znam żadnego psa Tobiego, a na synka wołamy Tobiś, Tobeczek, ostatnio nawet-Tobołek;) A męskich imion fajnych mam dla siebie cały szereg (Franek, Ignaś, Marcel, Miłosz, Mikołaj), ale mój mąż średnio entuzjastycznie jest do nich nastawiony (poza 2 ostatnimi) i raczej dziewczynki powinniśmy mieć:D

Gość żona pana Kleksa
no własnie mój tez nie bardzo by takie imiona chciał. No ale wole jednak synka.:)

Mi się Emanuel nie podoba, chodziłam kiedyś z jednym Emkiem i nie podobało mi sie to imię nigdy:) a chodzi o Emanuela czy Emanuelę?

eheh Emanuela...dosyc fajne, ale bardziej Manuela mi sie podoba (chociaz niestety z manuela michalak z BB mi sie kojarzy) A tobiasz ma na imie moj brat. Przez tyyle lat zastanawialam sie czy sa jescze jakies Tobiasze w Polsce..a tu prosze! :-)

Gość żona pana Kleksa
emanuela emi.emka