Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka19

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość kaśka19

Mieszkam od dwóch lat w wynajętym mieszkaniu we Wrocławiu. Studiuję tam na Uniwersytecie. Mieszkam z dwoma koleżankami z roku. Pewnego razu po przyjeździe od rodziny postanowiłam się odświeżyć po podrózy. Wzięłam prysznic i gdy wyszłam z kabiny przypomniałam sobie że nie zabrałam świeżej bielizny ze swojego pokoju. Wytarłam ciało ręcznikiem i założyłam szlafroczek lecz go nie zawiązałam także było z przodu widać moje nagie ciało. Dla mnie to normalne i się tego nie wstydziłam. Ale moja koleżanka gdy mnie tak zobaczyła to chciałam mnie pouczać że nie mam chodzić w negliżu w jej obecności. Jestem normalną heteroseksualną dziewczyną i nic sobie nie pomyślałam przy tym ja nie zawiązałam szlafroczka. Po prostu zrobiłam to odruchowo bo znam moje koleżanki i się ich nie wstydzę. Moja druga koleżanka nic nie powiedziała bo ona tez często jest w negliżu a ta druga po kąpieli ubiera się a piżamę zakłada dopiero w swoim pokoju. Zdziwiło mnie to jak można się tak wstydzić własnego ciała i to w towarzystwie kobiet. Dowiedziałam się później że ona nawet jak jest na basenie i bierze prysznic to się nie rozbiera. Co mam o tym myśleć? Co wy o tym myślicie

Gość dziwna ta twoja
kolezanka ;]

Ja też nie lubię się pokazywac nago innym. Rozumiem ,że ona może sobie nie życzyć Cię takiej oglądać.

Gość kaśka19
własnie tak sobie pomyślałam ale jest jeszcze jedna dziwna rzecz. Gdy ja lub moja koleżanka korzystamy z łazienki to nigdy nie zamykamy drzwi-no bo po co. A ta trzecia zamyka i jeszcze klamką sprawdza czy są zamknięte. Przeciez nam nie jest dziwne kobiece ciało-wszystkie jesteśmy takie same. A ta jakieś cyrki odstawia.

Dlaczego sie dziwisz? Nie wszyscy przyzwyczaili sie do tego, ze dzis jest inny swiat i wszystko jest na pokaz, nie ma tematow intymnych, mniejsza jest prywatnosc... Ja tez nie chodze nago przy innych kobietach, nawet kolezankach. Na basenie tez sie nie rozbieram. Jak ktos lubi to prosze bardzo ;) Ale niech nie kaze wszystkim innym zachowywac sie tak samo ;) To samo tyczy sie Twojej kolezanki. Nie powinna zwracac Ci uwagi, skoro tak lubisz :)

Gość kaśka19
Rozumiem cię Miarko ale przecież nikt tu nie mówi o jkaims celowym paradowaniu nago. Po prostu odruchowo tak zrobiłam i bardzo mnie zaskoczyło to, że ona sie tak wstydzi i tak na mnie patrzy jakby pierwszy raz widziała nagą kobietę. A ztym basenem to juz kompletny obciach. Jak można się kąpać w stroju.

No z ta lazienka to przesadzilas!!! Gdzie sie ma czlowiek czuc intymnie jak nie w lazience? Ja w niezamykanej lazience to ewentualnie zeby moge umyc :O Zawsze szarpie za klamke i sprawdzam czy zamknieta i to po kilka razy. Chce miec komfort, ze nikt nie wejdzie. Nic dziwnego w tym nie widze. Znaczy owszem - dziwi mnie, ze Ciebie to dziwi :O

Obciach??!! Jak mozna plywac w stroju to i kapac sie mozna, nie?? Potem jedzie sie do domu i w zamknietej lazience bierze sie prysznic :D Zadnych problemow nie widze :D

Gość kaśka19
j też się zamykam jak jestem w gronie obcych ludzi. Ale tu się wszyscy znamy i na pewno bym jej nic nie powiedziała gdyby weszła jak ja akurat biorę prysznic.

Gość kaśka19
Ja juz się przyzwyczaiłam do jej zachowania i nie zwracam na to uwagi ale chciałam się tylko dowiedzieć co wy o tym myślicie.

Gość kaśka19
Już nawet ją rozumię ale powinna byc bardziej tolerancyjna. Jak nie chce się pokazywać to nie musi ale niech nie upomina innych.