Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy zwiazek

czemu po 30 rozwala sie prawie

Polecane posty

Masz racje...idz sobie..... ucieczka czasem to jedyne wyjscie :) i moze poznamy sie blizej bo widze ze mam do czynienia ze specjalista w dziedzinie fizyki.....:P

mysle ze Ty nie do konca rozumiesz tego co piszesz......:) umyslem dotykac czastki elementarne.....i to virtualne czastki przenoszacy oddzialywania tez .... no coz.... szkoda gadac........ nie masz pojecia o czym piszesz nawet.....

Wobec tego ja moge dotknac umyslem Boga....... wiecej jest dowodow na jego isntnienie niz na istnienie niektorych czastek.......tym bardziej ze to co kilkanascie lat temu bylo pewne juz takie nie jest...... gdybys w tym siedzial to bys wiedzial...

fs co robiłeś w szkole skoro nie nauczyłeś się interpretacji wierszy? :o one są odpowiedzią, a ja mam inne rzeczy do roboty, niż Ci je tłumaczyć. Powiem tylko że kieruję się tym, co w nich zawarte i uważam moje 11 letnie małżeństwo za wzór. Skoro nie umiesz doszukać się ich przesłania, to sam rozumek Ci nie pomoże w utrzymaniu Twojego związku.

Gość kazdy zwiazek
qed to piekne co napisalas,dziekuje! dla mnie milosc jest przede wszystkim szacunkiem,zaufaniem,przyjaznia,wybaczaniem xyzzz to naprawde tez piekne slowa! dziekuje,bardzo mi pomagacie.... qed ten cytat z biblii jest doskonaly! francuski piesek,tak tematem jest odpowiedz dlaczego zwiazki sie rozpadaja,najczesciej jak sie przekroczy 30 rok zycia,nadchodza kryzysy itd,ale wszystko mi sie przyda,o milosci,zrozumieniu,wybaczaniu,poprosilam o ten cytat i dziekuje za niego,slowa rodza sie z mysli i przechodza w czyny,ja chce,zeby tak sie stalo,chce kierowac sie tymi slowami z biblii,pozdrawiam,dziekuje,dodam jeszcze,ze moja milosc ani na moment nie zgasła,czuje,ze jesli jest we mnie milosc to jestem silniejsza,spokojniejsza,madrzejsza,szczesliwy jest ten,kto potrafi kochac,dziekuje wam

Gość Wake up
Bo sie madrzeje!

Gość ech francuski
sam widzisz ze qed przerasta cie o glowe, ty unosisz sie pycha, nie masz zadnych watpliwosci, glupio sie madrzysz, ogolnie zenujace i niedojrzale.