Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

dziewczyny patrzcie jaka piekna sala

Polecane posty

dziewczyny podnosicie mnie na duchu. My zastanawialismy sie czy nie przeniesc wszystkiegona nastepny jeszcze rok (2008) ze wzgledu na terminy wlasnie bo chcielismy w sierpniu-wrzesniu ale podejzewam ze teraz wszystkie juz sa zajete. Teraz myslimy o grudniu ...zobaczymy:)

Gość mrowka cz.
w grudniu moze tez byc pieknie. no i przede wszystkim nietypowo. tylko pamietaj o tym ze wtedy musisz doliczyc do ceny jakis kozuszek na suknie. a takie tez są drogie. a ta sala do scenerii zimowej-bomba :)

Niebieska - najważniejsze to załatwić salę i kapelę a reszta..... nie powinno być problemu. To trzymam kciuki! Aha - ja rezerwowałam salę i kapele rok wcześniej.

dziewczyny mi wlasnie ta sala sie z zima skojarzyla stad ten pomysl. A koszt kozuszka fakt trzeba doliczyc ale jaki klimat w kozakach bialych i bialej sukni w kosciele:)

Wszystko gra, ale kozaczki odradzam, bo pewnie niewygodnie, a w tańcu będzie w nich za gorąco, ale twój wybór. 🌻

My dzis mamy pieciolecie zwiazku:) Wlasnie ukochany wrocil z pracy z kwiatami:)eh zapowiada sie mily wieczor...powiedzial ze wieczorem poogladamy sale na wesele i inne takie tam:) Aja juz nc innego nie zaakceptuje:)

Gość mrowka cz.
;) Jemu na pewno tez sie spodoba! Upojnego wieczoru!

Gość monia monia
jejku prześliczna ta sala. Gratuluję wyboru. Zazdroszczę ci, za masz mozliwosc ja wynająć. A co do tych balonó to absolutnie nic bym do niej nie dodawała ba! nawet zdjełabym te co są! bo sala jest wytworna i bardzo elegancka. Życze ci udanego weselicha, a kiedy ono?

monia monia milo mi ze podzielasz moj gust:) Data jeszcze nieustalona ale ma byc w przyszlym roku. Obawiam sie o terminy ale napewno cos sie znajdzie. Szczerze wam powiem ze zareczyn jeszcze nie bylo ale wczoraj (chyba nas tak wzielo przed dzisiejsza rocznica) tak doszlismy do wniosku ze przyszly rok to jest odpowiedni dla nas czas na slub. Z tego co wiem to nie jest wyjatkowa sytuacja ze sie planuje slub przed zareczynami:)

Gość mrowka cz.
no tylko spróbowała by mu się nie podobać ta sala ;) my menu jeszcze nie mamy- ustala się je miesiąc przed. chociaz pewnie zrobimy to wczesniej- dam wtedy znac :) na razie nie mamy za bardzo okazji jezdzic do Zielonej. nawet jeszcze z ksiedzem nie mamy ustalonych spraw (chociaz jestesmy juz po naukach). no i mamy do sali orkiestrę. wiec najwazniejsze rzeczy juz są ale sporo zostalo do zrobienia.

Gość mrowka cz.
eh. z zespołem to dziwna sprawa i sama do konca nie wiem jaki mamy ;) Rodzice mojego przyszlego chcieli nam pomóc i zrobic niespodzianke i zarezerwowali orkiestrę (która jest zresztą ich rodziną- więc płacic za nich nie bedziemy- i to jest fajne). tylko ze kompletnie nie wiem jak oni grają. Brat mojego przyszlego który ich slyszal mówi ze są tam m.in. skrzypce, trąbka i ze mysli ze są na tyle w porządku ze się dostosują do wyboru muzyki.. a mi sie marzy cos jazzowo-swingowego bardzo bym chciala aby sie okazalo to pozytywnym doswiadczeniem, ale mam małe wątpliwości, bo oni na co dzień grają albo klasyczną muzykę w filharmonii, albo typowo weselną..

Gość monia monia
niestety ale nie posiadam zdjęcia mojej sali a w internecie też sie nie ogłasza. szczerze mówiąc daleko jej do wrazenia, które wywołuje twoja sala