Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

BASH !! !! !! =D

Polecane posty

poczytajcie sobie ta stronke:P ja wymiekam:D np. obczaj akcje... kumpela mojej siory poszla do ginekologa weszla wczesniej do lazienki a na polce staly perfumy i ta debilka uznala ze sie psiknie wiesz gdzie zadowolona poszla do lekarza a na koniec wizyty on jej mowi ze nie musiala sie do niego tak stroic ona nie wiedziala o co chodzi a jak wrocila do domu i sprawdzila sprawe to sie okazalo ze te perfumy byly z brokatem ! ROTFL

Gość stare i nudne
i zdarzylo sie to wszystkim ciotkom i siostrom oraz mamom :O

Gość Cyganie
spoko, ja nie znałam ;)

Gość to byly czasyP
w bravo to było z 12 lat temu jak jeszcze w podstawówce byłam i te szmire przynosili do szkoły:P

Gość wiesz co.....
to jest extra: Ej bo jest taki teleturniej w TV i trzeba z liter \"Z E R C W Z E I A\" ułożyć słowo... ma ktos pomysl? Wieczerza Wieczerza Wieczerza Zwieracze Wieczerza Merry: cool

Gość wiesz co.....
albo to :D:D ant^> wczoraj zeszly wieczor. gram z kolegami w makao na wyzwania. no i oczywiscie ja przegrywam... kaza mi isc pod pobliskie kontenery i wykrzyknac "TO MOJ SMIETNIK" , tak zeby oni , na 4 pietrze to uslyszeli. no to poszlam.. podchodze do pierwszego pootwartego i krzycze. Nagle wieko odsuwa sie calkowicie, wychyla sie brudna glowa i slysze glos: ant^> "nie bo moj" ant^> jeszcze nigdy tak szybko nie bieglam

hehe:D ja plakalam jak pierwszy raz czytalam ta rozmowe chlopaka ktory pyta czy telefon jest na abonament czy na karte i pan mu probuje wyjasnic ze on sprzedanie tel bez aktywacji:P nie skopijue tu calej rozmowy bo jest dluuuuga:)

Gość wiesz co.....
brat> no i guzik, emulator nie dzia?a ja> pewnie masz problem z romem brat> cholerni cyganie cudowne :D

Jakiego masz kompa Srebrnego No ale jaki jest ?? Szybki Kur** no , ty mnie nie rozumiesz Jaki masz procesor ? Siwy Kur*aaaaaaa Ile masz ram ? Jedn?, kupi?em dzisiaj bo tylko rama by?a , nie by?o delmy jezu , a ile masz lat ?? Dali mi 3 , jeszcze 1 rok i wychodze Nie kapuje cie kole? Wiem , rudy na mnie wykapowa?

O mamo! To jest boskie!!!! czaisz akcj?? jad? ostatnio autobusem. miejsca zaj?te, jaka? starsza kobitka stoi jaki? dwumetrowy paker si? poczu?, podszed? do niej i j? pod boczek prowadzi do siedzienia \"babcia se pierdolnie\"

siemaaa, z kad klikaci?????? z tond z tamtond Ze wszond. Z nienacka Z komputra dziwne miasta to nie ma rzadnych ziomkuw z wawy????

A wlasnie.. nie kupujcie alufelg na allegro! Wygralem licytacje, i koles mi napisal, ze musze poczekac tydzien, bo musi zlokalizowac samochod z takimi alusami w w-wie.

ej musze ci co? powiedzie?, tylko nie mów nikomu smialo tak naprawde nazywam sie Marcin no hej, Jakub jestem

Gość heeehe
potrzebuje serial do mks2006 masz moze??? a czemu sie pytasz? bo mysla?em ze moze mi udostepnisz dobra poszukam 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4?4 niedziala