Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasze opinie

Readers Digest - wasze opinie please??

Polecane posty

Gość wasze opinie

Co sądzicie o tym "zjawisku"?? Bawi się ktoś w to??

ksiazki moze pieknie wydane, ale tresc niektorych powala... tragedia, wyrzucenie pieniedzy w bloto :O

Gość naciagacze i tyle
dałąm się wciągnąć w te ich gierk o loterii........przysyłali te dziwne papierki, ja odsyłałam itd. Naciełam się po raz pierwszy jak bez mojego przyzwolenia (chyba że było jakimś maczkiem napisane) zaczeli mi przysyłać jakieś książki typu kilka w jednej "Książki wybrane" czy coś takiego. Kiedyś nieopatrznie odebrałam jedna z nich i musiałam zapłacić 80zł !!!!!!!! to chyba najdroższa książka "o niczym" jaką kupiłam. Przestałam im odsyłać tą ich korespondencję, nawet nie otwierałam kolorowych przesyłek od nich. przez jakiś czas był spokój i w tym miesiącu znowu zaczęli przysyłać mi te kolorowe kopertki....i to znowu od początku te same, które już kiedyś od nich otrzymałam :)

Gość wasze opinie
no właśnie!!!!!!!!!!!!!!! mojego ojca "wzięło", na szczęście uświadomiłam mu, że piękne i MąDRE książki nie koniecznie muszą tyle kosztować, ale nadal odpowiada na te ich kretyńskie zawiadomienia o rzekomych wygranych. Nie ma sposobu na tych oszustów? Przecież łżą w żywe oczy!!

Gość ja już wywalam do śmieci
tą korespondencję od nich bo normalnie zaśmiecają mi skrzynkę na listy.

Gość wasze opinie
ja się trochę boje wyrzucać, bo oni cwani są!!!! brak odzewu może oznaczać zgodę na np zakup książki za 200 zł, albo coś w tym rodzaju...