Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rock me babe

Bolek i Lolek propaguja homoseksualizm!

Polecane posty

Gość rock me babe

[07.06] 19:31 ja nie pozwalam Bolka i Lolka. Mam wrażenie że ta bajka w zakamuflowany sposób promuje homoseksualizm. buahahahahhaahahha:D:D::D:D no enie moge, zajrzyjcie na temat o Bajkach, no szok po prostu :D

czytałam, też mnie to rozbawiło ale to stąd że geje coś bredzą o Bolku i Lolku... dla niezorientowanych (tych bardziej walniętych spośród gejów i autora tamtego postu, z tematu o bajkach): pierwowzorami Bolka i Lolka są bracia, synowie jednego z twórców filmu

Gość to nie ma sensu ...
bolek i lolek nie promuja zadnej tresci... ich przyjazn nie jest zaakcentowana odpowiednio i dzieci nie sa w stanie wyniesc nic umoralniajacego z tej bajki.... To nie inna orientacja ale zero wzorów... co to za bajka w ktorej dwoch przyjaciol robi sobie na złosc jeden buduje wieze z klocków a drugi burzy... Nie chciałabym zeby moje dziecko bralo z nich przykład... jest dużo lepszych bardziej wartosciowych bajek

Jaasne, atomówki, wiedzmy itd. Dziecko potem budzi się zlane potem bo się boi. Jakoś tyle pokoleń wychowało się na Bolku i Loku, Reksiu itd i nikomu nie przeszkadzało że obaj chłopcy trzymają się za ręce :classic_cool:

Gość 7 krasnoludkow tez

Gość to nie ma sensu ...
to strach mówic co propaguje duszek kacperek :P

Gość gumka myszka
Tak, tak, kochaniutkie! A "Przygody Reksia" propagują zoofilię ! Co tam jeszcze mamy?

listonosz pat to naczelny alfons ukrywajacy sie pod przykryciem listonosza...zaliczyl wszystko, nawet wlasna torbe na listy...

L: Bolek walisz konia ?? B: Nooooooooo... L: Wal swojego Chyba jednak nie są homosesualistami w 50 %...

Gość rumiany Boluś
Ale Baba i 40-tu Rozpustnikow