Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arris83

Praca -nieustanna delegacja

Polecane posty

Gość Arris83

Dziewczyny wypowiedzcie sie, a zreszta faceci takze;) Czy mielibyście coś przeciwko, jesli Wasz partner mialby prace polegajaca na ciaglym podrozowaniu do mniej lub bardziej odleglych miast Polski? Czy nie bylibyscie zazdrosni o jego pobyty w drogich hotelach wraz z kolegami po fachu (plci przeciwnej)...Czy jest sens kontynuowac w/w relacje?

Gość Arris83
bardzo prosze o powazne wypowiedzi

ja tak pracuję, mój partner to znosi, choć nie jest łatwo no cóż, to kwestia zaufania, cierpliwości, silnych nerwów i nadziei że kiedyś to ulegnie zmianie, na lepsze niektórzy moi koledzy podróżują z żonami od czasu do czasu i z nimi tam imprezują

Gość Arris83
Tylko, ze moj partner nie ma w tych miastach tylko imprez integracyjnych..On w tych miastach jest przez 5 dni roboczych....

Gość laida_30
mam 5-letnie doświadczenie pracy w delegacji.... nie jedno widziałam i obiecałam sobie, że nigdy w życiu nie pozwolę sobie na "luksus" życia w delegacji i oby mój partner nigdy nie musiał się delegować.... DLA MNIE TRAGEDIA

Gość Arris83
dziekuje za ta wypowiedz....Mnie sie tez to nie usmiecha, zwlaszcza, ze ja jeszcze studiuje..Teraz mam wakacje i wciaz nakrecam sie myslami, co on tam wieczorami wyprawia w tych hotelach:/ Inna sprawa gdybym miala ten sam charakter pracy...

Gość Arris83
A co dokladnie tam widzialas? Czy Ci ludzie zachowywali sie nieprzyzwoicie poza godzinami pracy>? Mam na mysli zwlaszcza stazystow, mlodych absolwentow zaraz po studiach....

Gość laida_30
wtedy pracowałam ze starszymi ludźmi, nie było w grupie żadnego stażysty i młodego człowieka po studiach..... więc trudno mi powiedzieć co takowi mogą robić.... nie będę wnikać w szczegóły, bo to trzeba przeżyć.... nie chcę Cię zagnębiać moimi wywodami, ale weź pod uwagę to, że każdy człowiek jest inny i nie nalezy generalizować.

Gość Arris83
Taki zwiazek chyba nie ma sensu...Zreszta to o nim tez swiadczy, ze dla pieniedzy zrobi wszystko...Mial takie kwalifikacje , ze mogl podjac prace na miejscu, choc za nizsze pieniadze..Widocznie nie zalezy mu na mnie:( Czy ktos jeszcze jest w podobnej sytuacji???

Gość Arris83
czekam jeszcze na koljene wypowiedzi