Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALUSIA NERWUSIA

PO ILU DNIACH CZY RACZEJ TYGODNIACH MOŻNA ODCZUĆ ŻE JEST SIĘ W CIĄŻY ???

Polecane posty

Gość MALUSIA NERWUSIA

proszę o pomoc ... zapomniałam tabetki i ... nie wiem czy "to" może oznaczać ciąże ?

Gość tak tak tez tez
to znaczy co????

Gość MALUSIA NERWUSIA
"TO" czyli oznaki że jestem w ciąży - jakie były wasze 1 oznaki bycia w ciąży i po jakim czasie się objawiały ??

Gość MALUSIA NERWUSIA
"TO" to to że zapomniałam tabetki i ... jestem w ciąży .

Gość Idz już do szkoły

Gość kumkwat
generalnie to zaczela mnie nachodzić ochota na TARKANA (zorientowane wiedzą, o kogo chodzi) i przestały mi przeszkadzać jego homoseksualne skłonności. Sprawdź, może też to masz??

Gość MALUSIA NERWUSIA
przepraszam bardzo w ani jednym znich niepisze dokładnie czy to jest 1 tydzień czy 1 miesiąć !!

Gość kumkwat
k****, ile Ty masz lat?? zdarzają się przypadki kobiet, które w okresie pierwszych 3 miesiecy nie mialy ŻADNYCH objawów. Na test z apteki Cię nie stać? Każda ma inne objawy, nie możesz się tym kierować zresztą. Do ginekologa idź, w końcu ktoś Ci te tabletki przepisał (biedny lekarz nie wiedział, w co się pakuje)...

Gość MALUSIA NERWUSIA
nie wymawiaj imienia Pana Boga nadaremno - a ja nadal nie uzyskałam odpowiedzi - jak widać ... no comennts

I nikt ci nie napisze, bo każda jest inna. Ja całą ciążę nie wiedziałabym, że noszę dziecko gdyby nie wielki brzuch i kopniaki. Dopóki nie poczuła kopnięcia to, mimo że widziałam małą na ekranie to nie docierało do mnie, że to widok z mojego brzucha. Zrób test jak minie termin kolejnej miesiączki, bo teraz to nawet lekarz ci nie powie.

Gość O boże
:( :( :(

Gość kumkwat
a ja Ci nie odpowiedziałam?? poza tym jak się już czepiasz to pisze się "no coMMeNts" :D agunia1 też Ci odpisała ;)

Gość MALUSIA NERWUSIA
dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi - tych które potrafią się wysłowić - tych które tylko wzdychać nie dziękuje .......... :classic_cool:

Dokładnie tak jak wyżej! Ja wiedziałasm już w drugim tygodniu ponieważ mnie piersi pobolewały a przed miesiączką nie mam takich objawów!Muszę też zaznaczyć,że starałam się z mężem o dzidziusia ponad 3 miesiące wcześniej.

Gość MALUSIA NERWUSIA
dzięki króliczku :) fajny nick pozdrawiam

Gość mama 2 dziewczynek
ja wiedzialam zanim nadszedl termin miesiaczki i zanim test wyszedl pozytywny. odrzucaly mnie niektore zapachy, a nigdy wczesniej nie mialam takich objawow. Nawet ulubione perfumy i zel pod prysznic staly sie nie do zniesienia. O jajecznicy nie wspomne :o