Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slivia7

czemu nie ma normalnych zespołów na wesele?

Polecane posty

Gość slivia7

Błagam was dziewczyny.. Jestem na etapie szukania zespołu i NIESTETY z żalem widzę, że: - większość solistów przecenia swoje możliwości, fałszuje, niemiłosiernie zawodzi - maniera śpiewania nosowego - jak mnie to wkurza!!!! mam w domu brata śpiewaka i wiem od niego jak nie należy śpiewać - sami wąsacze- czy jak Polak to musi mieć mega wąsiska? Nie mogę na to patrzeć czy są jeszcze normalne zespoły? :(

Gość a i owszem
tak, w sobote bylam na weselu. Zawodowi muzycy, po wyzszych szkolach muzycznych, saksofony, klarnety, grzechotki... muzyka rock`n`roll, sheadows, a jak chcesz to naset daj mi te noc zagraja w sposob wogole nie przypominajacy disco polo, cos wspanialego. Ludzie byli pelni podziwu. A gorale? Ci tez bardzo fajnie graja. A prawda jest, ze o dobry zespol ciezko

Gość zezwierzęcona
http://www.laguardia.pl/ oni byli na weselu mojej siostry. wąsacza sobie nie przypominam. nosowego spiewu rowniez...no i repertuar mieli wg mnie swietny

Gość lilka----------
ja bylam ostatnio na weselu i gral super zespol z warszawy ale naprawde swietnie grali on nazywa sie No Name wszytsko spiewali na zywo jest tam chyba 3 facetwo i jedna kobieta

Gość hoho
lilka- pewna jestes, ze ten zespol byl z warszawy..?

Gość lilka----------
tak mi sie wydaje Dziewczyna jest bardzo charakterystyczna bo ma bardzo ale to bardzo dlugie czarne wlosy za tylek gdzies tak

Gość slivia7
A nie zna ktoś jakiegoś fajnego zespołu z Krakowa? U mnie to urodzaj na "kapele wuja zdzicha" :(