Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agais

na ile lat wygladam?

Polecane posty

nie mam porownania,ale moja kolezanka rodzila i i w wannia i \"na sucho\" i twierdzi,ze w wannie o wiele lepiej.przede wszystkim ciepla woda lagodzi skurcze,a porod postepuje kilka razy szybciej.no i jest sto razy wygodniej sie poruszac z tym wielkim balonem:-)polecam!

Gość najlepiej idz do lekarza
ok dziekuje za informacje;) Na przyszlosc rozwaze takie rozwiazanie;)

i zdaje mi sie,ze nie na tym zdjeciu nie widac zadnych \"narzadow rodnych\",wiec nie przesadzajcie:-P

na zdjeciach troche inaczej to wyglada niz w rzeczywistosci...ale pomysle nad tym,skoro tyle z Was mi to doradza. moze nastepnym razem lekko sie przyciemnie,zeby w razie czego moc wrocic do blondu. bo na zywo to jakos strasznie blado wygladam przy ciemnych wlosach. ale dzieki za mile slowa acha,zobaczcie sobie moj najswiezszy komentarz,wystawila go ktoras z Was.czy tez uwazacie,ze nie powinno sie fotografowac noworodka nago,jesli ma rozchylone nozki? bo ja uwazam,ze ktos kto tak mysli,ma troche zjechana mentalnosc. szczerze mowiac to zdjecie ma pokazywac ile moja coreczka wazyla zaraz po urodzeniu,nie przyszloby mi do glowy myslec o jej....jak to bylo?piczce czy jakos tak:-O

Gość tez mamuska
A ja mysle.ze te fotki sa wyrazem szczescia z posiadania malenkiej...........nagutkie male cialko nie niczym zdroznym,sama jestem mama brzdaca i ogladalam te fotki i czulam jak bije od nich milosc do coreczki.A Ty jestes piekna mama.

Gość no nieeeeee
czepiac sie golego noworodka to jest troche chore podejscie...:-O

Gość nowineczka
posluchaj mnie i uwierz w to co napisze,bo nie ma we mnie krztyny zazdrosci itp jestes bardzo bardzo ladna wygladasz najwyzej na 25 lat ladnie Ci w ciemniejszych wlosach,ale moim zdaniem powinnas jedynie dolozyc baleyage do tego blondu,jakies ciemne pasemka i bedzie ok wszytskie negatywne wypowiedzi to na 100000000000% zazdrosne zakompleksione brzydule,ktore w dodatku zazdroszca Ci dzieciatka i szczescia na twarzy! trzymaj sie i blagam nie wierz tym paszczurom:)

Gość mamuniacórunia
wygladasz na swój wiek, na pewno nie na tyle ile podają niektórzy!~1!!

Gość to ja wstawiłam ten komentarz
i nie myslę o dziecku jako o obiekcie seksualnym:o na Boga! nie jestem psychopatką. po prostu też mam takie zdjęcie i pamiętam, że jak kończylam podstawówkę to strasznie się go wstydziłam;) cóż, wiedzę, że komentarz usunęłaś...

czy naprawdę musicie być tacy zgryźliwi? Według mnie w blond włosach wyglądasz ładniej, niż w tych rudych. Moja poprzedniczka napisała, że w tych rudych wyglądzasz młodziej. Być może..., ale ładniej jak jesteś blondynką. Może po prostu w tych rudych robiłaś sobie fotkę wcześniej niż w blond. A co lat, to masz jakieś 28-29.

i nie myślę o jej "piczce" (napisałam o "zdjęciu z psiochą na wierzchu"). zjechaną mentalność masz autorko, bo przeinaczasz moje słowa nadając im inny sens jednoczesnie kasując oryginalną wypowiedź.

Gość tootototototottoottoto
Idiotyczny post! Kogo obchodzi ile masz lat i na ile wygladasz? Bez sensu jest to pytanie...

ok,napisalas \"psiocha\"-sorry za blad-niewiele zmienia,bo wiadomo o co chodzi gdy moja corka wejdzie w okres dojrzewania juz dawno tej strony albo nie bedzie,albo ja zmodyfikuje(chociaz nie bede musiala raczej.nie mieszkam w polsce.w moim kraju nagosc nawet doroslych,nawet starych,a co dopiero dzieci-jest czyms w 100%normalnym i nikt nie kryje swojej \"psiochy\" czy \"ptaszka\" na sile-to co napisalas wywolaloby smiech i zal,ze sa kraje gdzie nawet nagi noworodek moze byc czyms zdroznym) skasowalam komentarz,bo jest nie tylko glupi ,zenujacy ale moze tez popsuc dobry humor komus kto oglada malenkie dzieciaczki i nawet by o tym zdjeciu w taki sposob jak ty nie pomyslal nie mowie,ze jestes psychopatka,jednak zdecydowanie cos jest nie w porzadku jesli do glowy ci w ogole przyszlo cos takiego

mnie obchodzi;-) a kogo nie obchodzi to niech tu nie wchodzi:-D

Głupi i żenujący, to jest dla dorosłej kobiety taki topik. Ja natomiast wyraziłam tylko swoją opinię na temat tego, że dziecko niekoniecznie kiedyś będzie zachwycone tym, że jego matka wystawiała w necie takie zdjęcie.

\"takie zdjecie\" pytam jakie????? zrozum TO JEST ZWYKLE ZDJECIE nie ma na nim nic czego Pan Bóg nie stworzyl cholerna swiątobliwość

Jeśli nie ma na tym zdjęciu nic, czego Pan Bóg nie stworzył i to jest argument "za", to umieszczanie cudzych nagich zdjęć bez zgody osoby na nich znajdującej się, też uważasz za poprawne?

a co glupiego w tym,ze chce znac szczera opinie na temat swojego wygladu? znajomi zawsze slodza. chyba prawie kazda kobieta sie zastanawia czasem na ile lat wyglada.szczegolnie jesli juz urodzila i jej cialo przeszlo maraton ciazy,porodu,karmienia,tycia i chudniecia...

ok,sa tacy jak ty-jest was wiecej:-( to straszne:-O najgorsza jest wypowiedz \"albo te 6 letnie dzieciaki latajace z golymi dupami\" owszem,balabym sie pedofilow( chociaz jesli caly czas bylabym w poblizu to pedofil nie zagrozilby mojej corce) niech sobie lataja dlatego nie dajmy sie zwariowac i chociaz wobec niemowlat zachowajmy naturalnosc czy jestem za tym,zeby pokazywac czyjes nagie zdjecie w necie? nie.a dlaczego? bo powinno sie zapytac,ale to dotyczy wszelkich zdjec nie tylko nagich trudno zapytac noworodka czy male dziecko

Żegnam, bo muszę teraz wyjść. 🖐️

moja corka bedzie ogladac sobie te strone sama jak podrosnie i jesli tylko wyrazi sprzeciw to wykasuje chocby wszystkie zdjecia-mam jednak wielka nadzieje,ze nie o nagosc sie bedzie rozchodzic,bo jak juz pisalam w kraju w ktorym mieszkam nagosc jest normalna i wszyscy wychodza sobie nago np z lazienki jesli maja ochote i nikt nie pomysli nawet ze corka jak zobaczy tate to sie zgorszy,bo to,ze on ma swoje narzady to po prostu-natura:-D tak samo na basenach,saunach,pod wspolnymi prysznicami takze tutaj nie ma takiej wstydliwosci wiec nie martw sie o moja corke

Gość czy mi sie zdaje
czy ta woda jest czerwona ?? to zdjecie z porodu ? rodzilas w domku ??:)

Gość droga agais
Po co się tłumaczysz? Zupełnie niepotrzebnie się denerwujesz. Każdy z nas ma takie niemowlęce zdjęcia: na kocyku, w wanience, to normalne. I cała rodzina i znajomi naszych rodziców je widzieli. To czego jesteśmy tu świadkami, oburzanie się na zdjęcia nagiego noworodka, to zwykła bigoteria i nie ma sensu się na ten temat kłócić. Wyglądasz bardzo ładnie, masz bardzo oryginalną urodę. Też bardziej podobasz mi się w rudych włosach, ale ja lubię ostre babki, więc pewnie dlatego :) Pozdrawiam

Gość agais a gdzie mieszkasz
???Niestety w Polsce jets jakaschora mentaloność i durna pruderia:-oZaluje ze tu mieszkam bo nie pasuje chyba to tgeo kraju,jest zbt tolerancyjna,nie potepiam gejów,nic co ludzkie nie jest mi obce....dlatego za niedlugo wyjezdzam z tego pojebanego kraju:-P

o boze,dzieki ci-sa jacys normalni ludzie!!! rodzilam w szpitalu,w wannie-super! to zdjecie bylo robione jakies 2 minuty po urodzeniu sie malej

Gość tootototototottoottoto
Czemu zmieniacie temat tego postu? Przeciez chyba autorce chodzilo o jej wyglad a nie o seksualnosc jej dziecka. Ludzie coz wami?? Potraficie przyczepic sie do wszyskiego! Zgroza