Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

Temat Skienka z motywem panterki .... pomóżcie kobietki !!!!!

Polecane posty

Temat: Skienka z motywem panterki .... pomóżcie kobietki !!!!! [21.08] 16:35 helgga Sukienka beżowo - brązowa miejscami rzucone motywy panterki z falbanka na dole, na ramiączkach z dekoldem w \"serek\". Ja blondynka JAKIE DODATKI będą odpowiednie? Sukienka jest prosta ale we wzorki więc chyba tylko srebro ale ja sie nie znam poradźcie coś proszę !!! Na wesele to ma być

Gość daj fotkę tej sukienki bo tak
to ciężko ocenic - kiedy sie nie widzi dokładnie odcieni. a swoja droga bardzo lubie motyw panterki i mysle ze dodatki złote by pasowały.

Gość 37389941K
Idę na wesele.. i mam sukienkę z motywem panterki - różne odcienie beżu , trochę brązu, dodatki będę miała złote bo chyba najlpiej to wygląda.. ale na jaki kolor pomalować paznokcie... taki raczej naturalny french czy lepiej w jakimś widoczniejszym kolorze, doradźcie ???

Gość bronislava
myślę, ze motyw panterki jest tak mocny i dominujący, że dodatki to juz tylko delikatne, zeby nie wyszło bazarowo. Wiec pazurki raczej po francusku bym powiedziała

zadnego srebra do bezowo-brazowej sukienki w centki :O tylko i wylacznie zlote dodatki (albo braz- ale nie kolor brazowy :P tylko takie stare zloto), a jak juz nie zlote to polecam czern - bardzo funkcjonalne!

tez uwazam ze do motywu z panterką pasuje stare złoto, zdecydowanie nie srebro