Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopamina

Za dużo seksu?

Polecane posty

Gość dopamina

Czy mozliwe jest, ze kobieta odstraszy faceta tym, że bardzo lubi seks, urozmaica go, cały czas o nim mówi? Może to onieśmielać facetów, czy wręcz przeciwnie...to marzenie każdego, tylko ten nie daje tego po sobie poznać?? Nie chciałabym go stracić, a boje się, ze czasem posuwam sie za daleko i on jest tym zaskoczony...chyba pozytywnie...zastanawiam się, bo zależy mi na związku.

Gość myślę że...
w czasie seksu idź na całość, ale za dużo o nim nie mow. facet może się wystraszyć.

Gość marek marecki marek
Krowa która dużo ryczy mało mleka daje... to przysłowie chyba pasuje jak ulał :D

Gość dopamina
A jak dużo ryczy i daje dużo mleka??

To w sumie ciekawe pytanie....myslę, że jeśli odstrasza to dlatego, że otwartość w alkowie nie mieści się w schematycznym wizerunku przyzwoitej kobiety....co to zresztą znczy \"przyzwoita\"? Stereotypy rzadzą światem....ja się tym jednak nie przejmuję...na tyle na ile się da:P

Gość kozakk
Calkowicie sie zgadzam "krowa, ktora duzo ryczy malo mlekoa daje" 100% racji :-D Mialem dziewczyne, ktora w swoich zartach caly czas przewijala motyw seksu, caly czas jej sie wszystko kojarzylo... A co jesli chodzi o zblizenia nasze? Nie chciala, miala opory a jak jzu do czegos dozlo, to byla nieporadna i troche malo efektywna...

Gość i ja sie zgadzam
nie licza sie słowa ale czyny. pokaz co potrafisz zamiast o tym pieprzyc za przeproszniem

Gość dopamina
Widzisz Kozakk... tak to wygląda, że mój mężczyzna jest bardzo z naszych wspólnych nocy zadowolony i mówi to wprost; jest wręcz za każdym razem bardzo pozytywnie zaskoczony...ale mimo wszystko życie codzienne to nie tylko seks, wiem o tym, mimo to nie mam zahamowań i też o nim czesto mówie i zastanawia mnie, czy on nie bedzie miał przesytu tego wszystkiego.

Gość kozakk
Droga dopaminko :-) Mnie osobiscie bardzo krecily takie wtracenia, prowokacje, bo mis ie to podoba :-) Ale z zcasem zaczly mnie irytowac, bo i tak to co mowila nie mialo przelzoenia na to co bylo miedzy nami :-/ Ale jelsi Ty mowisz, prowokujesz i pozniej Twoj facet ma z tym do czynienia to jak najbarzdiej jest dobrze. Ja bym byl ucieszony :-) A moja byla gadala, gadala, prowkokowala, a pozniej cale napiecie opadalo bo sie oakzywalo, ze ona potrafi tlyko gadac, mocna w gebie, a jak co do czego przychodzilo to bardzo nieporadna... Strasznie mnie to wkurzalo, az z zazenowaniem pozniej sluchalem jej glupich aluzji i prowokacji. Naprawde bardzo wkurzajaca sytuacja dla faceta...

Gość dopamina
Dzięki za wszystkie dobre rady... i chyba jednak intuicja dobrze mi nakazuje, zeby troche przystopować z tym wszystkim, kiedy jesteśmy poza "łożkiem" Troche sie steskni, a potem bedzie jeszcze wieksza niespodzianka ;)

A ja bym chciał mieć dziewczynę, która lubi uprawiać seks i mówić o seksie. A nie chciałbym za bardzo mieć dziewczyny, któa nie lubi seksu. Od lat zastanawiam się jakich dziewczyn jest na świecie a przynajmniej w Polsce więcej. Wszyscy mówią, że to naiwne pytanie. Może to dlatego, że nigdy nie miałęm dziewczyny...

Gość francuski piesek
Kiedys bylem w zwiazku w ktorym byla ogromna czulosc i ogrom seksu. Wtedy mi to sie podobalo tak, ze jakby mnie ktos zameczyl na smierc to bym sie cieszyl. Ale bylem tez kiedys w zwiazku gdzie byl ogrom seksu i bardzo malo czulosci. Wtedy odsuwalem sie od seksu coraz bardziej i mnie meczyl. MOze masz podobny problem ? Ja wiem ze to podobno kobiety potrzebuja czulosci a faceci nie, ale w rzeczywistosci wyglada to tak, ze faceci potrzebuja nie mniej ale zwykle to dostaja. Zafunduj partnerowi duzo czulosci. Drap po pleckach, masuj, pzrytulaj....u mnie to pomaga :)

Gość dopamina
Miss sixty: jesteśmy ze sobą niecały rok, ja mam 25 on 29 lat. francuski piesek: czułości jest co nie miara, czasem nie możemy oderwać od siebie rąk i to niekoniecznie w erotycznym znaczeniu; jesteśmy bardzo blisko, bierzemy razem prysznic, robimy zarem jedzonko, drobne muśnięcia tu i tam, rozczesuje mi włosy po kapieli...aaa i nie pozwala mi siebie golić :P itd itp. strasznie dużo...ale własnie dlatego że jest tak dobrze, boje sie teraz ze moge cos zepsuc

Gość dopamina
Nigdy nie miałem....: W Polsce..nie mam pojęcia, rozglądnij się...chyba więcej jest poboznych panien, które czerwienią się na samo słowo sex...swoją drogą znam i jedne i drugie. A to już chyba pytanie do mężczyzn

Gość jula************
ja mam tak samo

Gość francuski piesek
Zakladam zatem dopamino, ze wszystko u was jest ok i ze nie widzisz zadnych probemow, ale pytasz na przyszlosc ? jesli tak, to zadbaj o to aby kazde z was moglo miec chwilke calkowicie dla siebie i tylko dla siebie. To nie musi byc duzo ale jest niezbedne. Musisz takze dbac o to abyscie sie razem znali i nie tylko w sprawach ciala ale glownie w sprawach marzen, oczekiwan od zycia i planow na przyszlosc. Musicie sie rozwijac razem w podobnych kierunkach a wtedy bedzie super :) zycze Ci tego zreszta z caleg serca bo tak wspaniale chwile sa zadkoscia w dzisiejszycm swiecie.

Gość dopamina
No tak..pytam na przyszłość, ale coś mnie tak ostatnio tknęło i to są chyba niewerbalne komunikaty, ze może to za dużo i odczuwa się jakiś przesyt..nie wiem, zrobie eksperyment od jutra i ogranicze mowienie, znowu będę nieśmiałą dziewczynką ;) ale tak nie za radykalnie, bo się zorientuje, że coś jest nie tak. Jakie będą efekty zobaczymy..może napisze po jakimś czasie.

Gość jula************
tak samo tzn że ciągle mam ochotę na seks a mój chłopak niekoniecznie

Gość dopamina
Hmm, no to u mnie jula jest tak, ze mamy te ochote raczej zawsze w tym samym czasie razem...no powiedzmy, ze zawsze, ale jak jej nie ma to sie natychmiast pojawia, ale wiem co czujesz...

Gość jula************
tylko ja czasami czuję się zawiedziona,bo chciałabym jeszcze więcej a on nie ma sił. Ale jakoś za bardzo się tym nie martwię,w końcu w związku nie tylko o seks chodzi

Gość dopamina
Acha...wpadło mi jeszcze coś do głowy Ostatnio jakiś program poradnikowy oglądałam: dziewczyna zdominowała życie seksualne, bo to ciągle ona chciała, a on niekoniecznie, wiec terapia polegała na tym, ze ona musiała ograniczyć wszelkie dotykanie, pieszczoty w miejscach poza łóżkiem..dała mu odetchnąć i poczuć, że to on ma władze...wtedy to on zaczynał wszystkie zabawy, zaczął sie przełamywać i czuć, że jest meżczyzną-zdobywcą....naprawiło się Może spróbuj jula? A najlepiej zawsze pogadać szczerze i nic na siłe!

Gość kozakk
Taaaaaa, te pobozne w glebi duszy sa wlasnie najostrzejsze, tlyko w sobie to trzymaja :-D A te niby 'otwarte' i drapiezne okazuja sie byc slabiutkie.. :-P

Gość francuski piesek
Naszlo mnie jeszcze jedno......umiesz sie dopamino przytulic do swojego faceta, drapac go po brzuszku i nie chciec seksu i nie dotknac zadnej strefy erogennej ? jesli nie yto MUSISZ to zmienic. Musisz sie nauczyc milego i nieerotycznego bycia razem. moze on po prostu czasem czuje sie zmeczony i wtedy sie boi ze nie sprosta ? Dla mnie np (ale ja juz mam swoje lata:) ) to takie lezenie do gory brzuszkiem jest wrecz niezbedne do zdrowia psychicznego tak samo jak seks.

Gość dopamina
francuski : ja nie jestem maniakiem seksu, bo może to tak zabrzmiało :D i oczywiście dużo radości znajdujemy w zwykłym leżeniu wtuleni w siebie ogladając film Ale czasem może rzeczywiście za ostro o czymś mówie...i tu dzięki wielkie za spostrzeżenie...może czuje, ze nie sprosta? Dzięki wielkie za uwagi

Gość dopamina
Odrobinę wiadomości z przeprowadzanej akcji: Jeśli ktoś ma tak samo, to powiem, że działa Ograniczenie mówienia o seksie i dotykania tu i ówdzie...wystarczyło niecałe 24 h a mój skarb sam zadzwonił do mnie z pracy i powiedział co nieco...aż się boję co to będzie jak wróci ;)