Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia -mizia

CZY KTOS SIE ZNA NA PRAWACH KONSUMENTA???

Polecane posty

Gość kicia -mizia

bylam dzis w sklepie spozywczym moim osiedlowym..wzielam pare rzeczy i niechcacy spadla mi mala pasta na kanapki..troszke z pudeleczka wypadlo ale odstawilam na bok i wzielam inna... ku mojemu zdziwieniu przy kasie kobieta miala juz zapakowana ta stluczona paste i mowi ze musze za nia zaplacic bo ja zrzucilam..ja oczy i mowie ze 1raz w sklepie cos takiego widze....a ona ze wszyscy musza placic za taki incydent itd.ze moge porozmawiac z kierownkiem ...WYDAWALO MI SIE ZE TAKIE RZECZY TO SIE W LICZA W KOSZTY SKLEPU! juz nie chcaialm sie z nia klocic..zaplacilama te 2zl i wyszlam..ale jestem oburzona bo jestem stalym klientem tego sklepu robie zakupy codziennie...nie raz juz mnie tam przy kasie oszukaly na drobne sumy ale zeby to smumowac to nie bedzie tak malo , ale jakos to olewalam..ale czy to tak zawsze sie dzieje?bo moze ja sie nie znam... wypowiedzcie sie!:)

Gość nowineczka
masz przewrocone w glowie!!!!!!!!!!!!! zepsulas to płać!!! ludzie to maja czasem nizele myslenie...............zgroza

Gość kiedyś jogurt mi spadł
na podlogę w sklepie i babka dała mi inny a ten odstawiła na bok. Zapłaciłam tylko za jeden

Gość kicia -mizia
nie o to chodzi!!!!!czy zepsulam czy nie...bo poczuwam sie i zaplacilam... kiedys w innym sklepie widzialam taka sytuacje i to bylo nic takiego..pani powiedziala klientce ktora stlukla sok ze to idzie w koszty sklepu i koniec:dlatego moje zdziwnie! pytam powaznie i grzecznie wiec nie potrzebuje chamskich komentarzy:(

Gość nowineczka
jak sie poczuwasz to co Ci chodzi???????????

Gość kubbaa
Chwileczkę, a co to są twoim zdaniem "koszty sklepu" ? Naprawdę myślisz, że sklepy mogą sobie w nie wrzucać, co im przyjdzie do głowy ? Że właściciel może ot tak sobie zapomnieć o stracie czegoś, za co wcześniej zapłacił ? Jeśli klient coś zniszczy i za to nie zapłaci, zostanie to wykazane jako strata na inwentaryzacji.

Gość lady- di
ja prowadze sklep i to normalne ze jesli klient cos zepsuje i nie bierze tego to to moja stara .!wiekszosc sklepow tak robi!!!!! przeciez nie karze komus zaplacic za cos czego nie chce!!!!!choc wiem ze niektore sklepy nie szanuja tego prawa .. i tak trzeba powiedziec ze duzo zarabiamy na was!!!!!!!

Gość kasia09
mi sie zbil kiedys sok..i nie musialam za niego placic..kierwoniczka dala mi inny i tyle.. wiec chyba u ciebie w sklepie cos nie halo;/

Gość juliaaaaaaaaaaaaaaa23
eee w tych sklepach to robia z nami co chca:((

Gość kubbaa
jasne - powinni wszystko za darmo rozdawać i jeszcze dziękować

No ale jeśli ten produkt był źle ustawiony na półce i dlatego spadł? Ja bym zapłaciła tylko za tą jedną zepsutą rzecz i więcej do tego sklepu nie poszła. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. mamy wolny rynek, nigdzie nie ma przymusu.

Gość wkurzona 23
no wlasnie....

Gość Chyba cię porąbało
nie umiesz chodzić ,bo chyba naćpana jesteś !!!