Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hipopotamkaaaa

Co robic,ratunku,waze 86kg i zaszlam w ciaze!Zalamka

Polecane posty

Gość Hipopotamkaaaa

Kurcze,mialam sie odchudzic,nie zdazylam,....Czy tez ktos mial taka olbrzymia wage jak zaszedl w ciaze??? Tragedia,nie wiem co robic...Przytyje chyba do 100kg( (biore tab.nie wiem czemu zawiodlo!)

porozmawiaj z ginekologiem, jesli masz mozliwosc idz do dietetyka kolezanka zaszla w ciaze wazac 90kg pod koniec ciazy wazyla 93 a w tej chwili wazy 75kg a iersia nie karmi, dostala dietke 1700kcal taka zeby ybly wsyzstkie wazne skladniki i w ciazy nie tyla a teraz pieknie na niej chudnie bedzie dobrze!!! pozdrawiam i 3mam kciuki

moze przestaly dzialac z powodu Twojej nadwagi? przeciez na ulotce pisze ze nadwaga oslabia dzialanie-moze wlasnie bylo tak u Ciebie? no nic, teraz pozostaje pilnowanie sie :) nie ma co lamentowac, nie jestes jedyna z taka waga napewno

Gość Hipopotammkaaaa
Raz bylam zatruta i caly dzien wymiotowalam,moze tez to byc przyczyna.Bylam u lekarza,ale on dobry taki chlop ,zrobil mi badania i powiedzial,ze moze mi przysiac,ze malo przytyje i nie bedzie widac tej wagi u mnie... Przytylam nagle,przez stres.Przezylam rodzinna tragedie,jedzenie pomagalo mi przetrwac,wiem ,ze to glupie (zawsze mialam 53kg,163cm)

Gość Zuuuuuuuuuuuzka
Ja spotkałam się z 2 takiemi przypadkami, że osoby z nadwagą wcale tak nie tyją jak te chudsze.

Gość wkrótce mamusia
pozostaje Ci się tylko cieszyć z tego,że będziesz miała dziecko.Waga to nie tragedia,po ciąży weźmiesz się za siebie i schudniesz.Poza tym to fakt,że te bardziej puszyste babki nie tyją dużo w ciąży.Dbaj o siebie,żeby maluszkowi niczego nie brakowało,ale nie przejadaj się,życzę powodzenia!!!

ja rowniez mam nadwage, hmmm i to spora jestem w 26tc i przytylam........ 20 dkg :) tak wiec widzisz nie koniecznie musisz starsznie przytyc moja nadwaga ma podloze na tle nerwowym (nadwrazliwosc, stres) ale swiadomosc ze jestem w ciazy pomaga mi bardziej panowac nad tym co jem :) odruchowo przy glodzie siegam po warzywa badz owoce a slodycze ktore do chwili zajscia w ciaze wrecz pochlanialam omojam z daleka no od czasu do czasu zjem 1/4 batonika ale to przeciez nie jest grzech :) nie martw sie na zapas, a o ile bedziesz miec problemy z apetytem zglos sie do dietetyka powodzenia i zdrowka dla Ciebie i dzidzi

Gość Hejjjjj
hipopotamka to nic w porównaniu ze mną :-) jak zaszłam w ciąże wazyłam 85 kg (176cm) i..... dzień przed porodem ważyłam 115 :-P latalam jak fryga ( miaład dużo wód płodioeych) ale też nie żałowałam sobie teraz jestem 6 misiąc po porodzie schudłam do 75 kg !!! nic nie robiłam tylko karmiłąm piersią, ale przez ten czas nie jadłam słodyczy nie słodziłąlm zadnych smażonych kotletów bo maluszek po takich posiłkach miął kolki więc wolałam mieć spokojny wqieczór niz chwilke przyjemnści!!! Mnie ciąża posłużyła bardzo !!!!! a lekarze załamywali ręce no i jak poszłam na wizytę kontrolna to mój ginek mało nie spadł z krzesła bo mnie nie poznał :-))) taka ze mnie teraz laska :-P także nie przejmuj sie wagą , jak poczujesz kopniaczki a potem swoja dzidzie to sadełko nie bedzie miało znaczenia :-) Pozdrawiam

Gość cięzarnaaa
Jestem w 3 m-cu i schudłam 4 kilo :-)

Moja mama jest dość otyłą osobą.W czasie ciąży mało przybrała na wadze,dziecko z niej ściągało. Najważniejsze to nie jeść za dwóch,tylko wtedy gdy się jest naprawdę głodnym. Ja na początku poprzedniej ciąży ważyłam 83 kilo.To był skutek zrezygnowania z papierosów i obżarstwa. Przed rozwiązaniem ważyłam chyba 96 kg. Modliłam się żeby nie dobić do setki.Uff..udało się. Zawdzięczam to mniejszą ilością spożywanych słodyczy. Gratuluję i życzę powodzenia.

Gość coccosimo
Nic się nie mart, moja kolezanka, ktora ma juz sliczną 2miesieczna coreczke tez wazyla bardzo duzo prawie 100 kg. w ciąży schudla do 90, dfziecko zdrowe jak najbardziej :) po prostu znikal tluszcz a płód rosl. to normalne jak dziewczyna jest grubsza to w ciazy niewiele tyje... tylko potem musisz sie weziac za siebie, zeby ci skora nie zostala.

Gość Hipopotamkaaaa
Dla Was ❤️:)

Gość oj to duzo wazysz
:( hmmmm,duzo sportu uprawiaj teraz i slodyczy nie jedz.

Gość Nie załamuj główki
ale chyba powinnas skorzystac z rady dietetyka, napewno pomoże a nie zaszkodzi Pozrawiam :)