Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

wiem, że to już było, ale...

Polecane posty

Gość

hej dziewczyny, pytam w imieniu koleżanki, która jest już w 32 tygodniu: mianowicie jest na etapie kompletowania wyprawki i tu zaczynają się schody: - wózek: nie może się zdecydować czy implast driver 4xl czy deltim focus, - łóżeczko: standard czy turystyczne? Gdybyście mogły coś na ten temat skrobnąć, byłabym wdzięczna. Pzdr:)

zaczne od lozeczka turystycznie moze byc uzywane tylko w naglych wypadkach np wyjazd nie moze byc na codzien!!!!! tak mowili w tvn style kiedys co do wozka to ja bardziej polecalabym implasta :) nie wiem moze dlatego ze sam mi sie kiedys podobal :-P

Gość
dzięki evi_20. Czy ktoś wie coś na temat tych wózków???

Witam A ja mam właśnie łózeczko turystyczne i jestem z niego bardzo zadowolona Uważam, ze jest bezpieczniejsze dla dziecka niz drewniane.

Gość
DZięki czarna... No dziewczynki nikt nie użytkuje tych wózków ? i nie jest w stanie powiedzieć o nich troszkę? Bo wiadomo jak to sprzedawcy muszą zachwalać, aby sprzedać dany towar.

w sklepie swiat dziecka (jak sie okazalo menager sklepu) pomimo braku w asortymencie wozkow deltim stawial je w pierwszenstwie przed implastem wieksza gondola lepszy uklad jezdny

Gość głupie baby
Lekarze nie zalecają łożeczej turystycznych...zresztą ich nazwa sugeruje czasowe uzytkowanie :o