Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatusia

ile macie w biuście ja mam 99,5cm

Polecane posty

Gość agatusia
ja bym chciała tego biustu tak z 5cm sie pozbyć :( No ale biustem nadrabiam :D

Gość to zmierz się agatusia
wiesz, 90cm a 100 cm to jest jednak spora różnica, bo jeśli masz ze 100cm to jeszcze mogłabyś stracić kilka cm w biuście, ale jeśli 95cm czy mniej to już na pewno nie, bo to oznacza, że taka Twoja uroda i budowa:)

Gość agatusia
to jak znajde cm to sie zmierze narazie wsiaknął gdzieś:P

Gość beettttinka
ja mam 94cm w biuscie 75pod biustem

Gość to zmierz się agatusia
jeśli czujesz, ze mogłabyś cosik zrzucić choć nie sądzę:) to moze spróbować troszkę się poodchudzać najlepiej poprzez sport i wtedy coś niecoś powinno Ci ubyć w biuście, a jeśli nic nie ubędzie to znaczy, że taka Twoja uroda i nic nie poradzisz

Gość powiem Wam tak
różnica pod i w obwodzie tak naprawdę niewiele mówi, bo: moja kumpela ma prawie tyle samo w biuście co ja - 86cm (ja mam 85cm) z tym, że ja mam pod biustem 68cm, a ona 75cm i wierzcie mi lub nie, ale ona ma dużo większe piersi i nosi rozmiar 75 D, a ja 70B nie wiem, gdzie tu logika, ale taka jest prawda może dlatego, że większy biust jest bardziej obwisły i przez to nie można go właściwie zmierzyć

Gość ja tez tak mamm
78 cm;)

Gość co ja też tak mam

Gość a ja mam pod biustem
80cm a w biuście 122cm, 175cm wzrostu, waga 60kg.

Gość esa
a ja mam 90 ,a pod biustem 75

Gość hipotolka
woow ale macie duze biusty!!! tylko pozazdrościc, ja mam pod biustem 69 cm a w cycach jak już pisałam 84 to taki czasem nosze70C a czasem 70B. moim zdaniem rożnica jest chyba ważna bo znam osoby co maja 97 w biuście (imponujące sie wydaje) a pod 84 i to już wtedy tak imponująco niewyglada. dbajcie o swoje dużże biusty:) pozdr! ide z tego tematu bo sie dołuje:p

Gość powiem Wam tak
no nie wiem czy różnica pomiędzy pod i w obwodzie jest taka ważna przykład, który podałam powyżej świadczy o tym, że nie jest no chyba, że ktoś ma silikony jak Doda czy Pamela Anderson to łatwo zmierzyć obwód, ale już przy naturalnej piersi, która przez to, że jest duża jest po prostu obwisła już nie

Gość nie każde duze piersi
są obwisłe........tak myśla osoby, które nie mają takich piersi i nie wiedzą, bądź osoby, które mają duże piersi ale nie dbają o to aby nie obwisły. Ja mam dziecko, mam duże piersi i jakoś mi nie obwisły bo potrafię o nie zadbać :)

Gość powiem Wam tak
wiesz, pisząc "obwisłe piersi" nie miałam na myśli jakiś tłustych, wiszących, krowich wymion, a normalne duże piersi, które mów sobie co chcesz, ale siłą grawitacji muszą lekko obwisać z uwagi na to, że są duże i cięższe od tych małych:)

ja mam 68cm pod biustem i 79 w biuście - nosze 70A. do tego 85cm w biodrach, 161cm wzrostu i 43kg wagi :O ogólnie jestem mała i wyglądam bardziej dziewczęco niz kobieco. mam 19 lat i moje piersi jeszcze rosną. zastanwiam się czy nie wykorzystac tego i nie zdecydowac sie na jakieś silniejsze hormony typu cillest lub yasmin. do tej pory stosowałam tylko plasterki.