Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luckie strike 00

jak pozytywnie zaskoczyć dziewczynę?

Polecane posty

Gość luckie strike 00

podczas spotkania, które chciałoby się żeby było więcej niż tylko zwykłym spotkaniem...? żeby pokazać że piszącemu te słowa bardzo zależy na Niej... zakochałem się w pewnej wspaniałej istocie... tyle że jestem strasznie nieśmiały i do tego jeszcze zielony w kontaktach z dziewczynami na wyższym poziomie niż koleżeństwo :( Pomóżcie kochani rodacy :)

Gość a kiedy to spotkanie
jesteście bliskimi znajomymi? to ma byc randka?

Gość radze i poradze
napisz jej ze bylo bardzo milo i ze moze keidys moglisbyscie to powtorzyc. nie rzucaj wielkich slow, tez ma sie dziewczyna zastanawiac a nie kawa na lawe

Gość luckie strike 00
w miarę bliskimi :) randką to się nie będzie nazywać (choć chciałbym ich doczekać), ale chodzi o coś sympatycznego, co mógłbym zrobić :)

Gość a czemu ...
nie chcesz żeby to randka była? zadzwon do niej teraz. spontaniczny spacer:)

Gość luckie strike 00
chciałbym, ale to tak z miejsca się spytać "czy idziemy razem na randkę?" bo to chyba z miejsca oznacza że się zakochałem, a ja bym chciał żeby to był taki spontan i żeby to wyszło w trakcie :) i dlatego chciałbym Ją czymś zaskoczyć, czymś czego się nie spodziewa, i nie mówię to o słowach.

Gość a czemu...
no to właśnie zaproponuj spacer. ładna pogoda, chcesz się przejść.

Gość luckie strike 00
a coś jeszcze?

Mozesz jej nazrywać kwiatów... ale takich z działki a nie ze sklepu. To jest strasznie miłe. Pozdrawiam, mam nadzieję ze Ci sie uda! Trzymam kciuki!

Gość cocakarola
możesz zabrać ja w jakieś ciche,spokojne miejsce wieczorem i zaproponować,abyście poogladali gwiazdy-kobiety to uwielbiają możesz zaprosić ja do jakiejś knajpki i w tajemnicy przed nią zamówić to,co uwielbia-jeśli wiesz kiedys poszłam o 22ej na spacer z facetem i wylądowaliśmy na środku jeziora,w łodce,która nie była przypięta kłódką :) albo innym razem tańczyliśmy na moście,bo w oddali było łychać muzykę...leżeliśmy w trawie i gadaliśmy,on wskakiwał na drzewo,by zerwac mi wiśnie,odbiliśmy raz slady stóp nw nie zaschniętym betonie,pisalismy po brudnym samochodzie i rysowaliśmy,a pozniej okazało się,że to policja tzw."tajniacy"-nieoznakowany zwykły polonez :) zamówił raz pizze,na pusty stadion,bo siedzieliśmy tam...dowieżli,a pozniej biegaliśmy by spalić kalorie :) kurcze.......fajnie było

To zależy od charakteru tej dziewczyny, miło jest otrzymać coś od kogoś co samodzielnie zrobił, możesz nagrac płytę z utowrami, które lubisz, może jakiś rysunek, może kupisz jej jakiś ładny notes zasuszysz w nim jakis polny kwiat i wpiszesz \"notesik tylko na dobre myśli\" i podpiszesz się swoim imieniem, albo jakiś fragment wiersza, takie rzeczy otwiera się potem sto razy, wiem z własnego doświadczenia:). Jeśli ta osoba lubi rzeczy niepraktyczne a z duszą to masz mnóstwo możliwości:) Pozdrawiam i dużo \"codziennej magii\" Ci życzę:)