Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja_Pszczółka

Czy jesteście zazdrosne o swoich facetów i w jakim stopniu?

Polecane posty

Gość cocakarola
byłam,do wczoraj,bo była szczuplejsza,bo był z nią 3 lata,bo ona mieszka w tej samej miejscowości co on,bo czasami jeżdżą tym samym autobusem a wczoraj mi powiedział,że kocha tylko mnie,miał tyle...miłości w oczach,mówił,że nic do niej nie czuje,że nie podoba mu się,że nie jest dla niego nikim ważnym,że ............. i nie jestem,już nie,przewrotnie dzięki niemu

Gość jula**********
trochę jestem zazdrosna

Gość kajjjaa
Zdrowa zazdrosc. Jestem zazdrosna, ale jednoczesnie ma duzo swobody, wie co do niego czuje i wie ze jesli cos zrobi to on potem bedzie chodzil z tymi myslalami w glowie z tymi wyrzutami. Ja go traktuje tak jak sama chce byc traktowana, uczucie, cieplo, wiernosc ale jednoczesnie oddech i zero kontroli, sprawdzania sie co chwile, co robi, gdzie jest, z kim sie spotyka. ZAUFANIE.

Też jestem za zdrową zazdrością, bo to świadczy o zaangażowaniu i uczuciu prawda?Osobiście jestem trochę zazdrosna, bo mój chłopak mieszka w innym mieście, a jego komórka w 80% jest wypełniona damskimi kontaktami, ale nie suszę Mu głowy tylko zostawiam to dla siebie.A gdy mówi, że jestem tylko ja, a inne się nie liczą to od razu mi lepiej chociaż nadal dostaje wypieków gdy rozmawia zbyt długo z jakaś ładną dziewczyną...ale to chyba dlatego, że Go kocham;)

Moze czasem... ale nauczylam sie to kontrolowac, nie chce ingerowac w jego zycie i przyjaznie, ma do nich prawo :)

Gość iwona34
w stopniu nie mającym granic;)

Gość zawsze wszedzie
bo " to co moje jest moje, co jara mnie " ;)

Ja jestem... A że widujemy sie bardzo rzadko, to nie ma mnie przy nim i czasem myśle, co on tam robi beze mnie, chociaż wiem, że nie przekroczy granicy, ale mimo wszytsko...

Ja nie jestem zazdrosny o swoją dziewczynę. :) Ale może dziewczynom przydałoby się czasami okazywać odrobinę zazdrości, żeby czuły, że nam na nich wciąż bardzo zależy?

Gość nie bylam jestem
nie bylam zazdrosna, a teraz jestem, nie wiem skąd to sie wzieło, skąd to uczucie, moze bardziej go kocham niż kiedyś, a moze mam wrażenie, że coś sie zmieniło, może czuję, że jego uczucia ochłodziły sie........ nie wiem, ale bardzo mi z tym źle

Gość już nie jestem
:D

Gość Callineczka
oczywiscie ze by sie przydalo:) tak w granicach rozsadku.

Gość Callineczka
ja bymchciala bym moj facet bul czasem zazdrosny jak ja o niego... i tez zle sie z tym czuje... ;(

Leśniczówka->Mam dokładnie to samo.My też mieszkamy w innych miastach i czasem myślę sobie co za dziewczyny się koło Niego kręcą.Tym bardziej, że ma powodzenie u dziewczyn.A kobietom nie można ufać, bo nawet jeśli wiedzą, że chłopak ma dziewczyne to i tak włażą gdzie nie trzeba:/I jestem zazdrosna o to, że On ma tyle znajomych, koleżanek, dobrych koleżanek.Już wolałabym żeby miał więcej kumpli:P Casanova->Myślę, że okazywanie zazdrości jest czasem potrzebne.Świadczy o tym , że drugiej stronie zalezy, że kocha.Mój chłopak rzadko okazuje, że jest zazdrosny (ukrywa to dość skutecznie choć ja czasem czuje to i widze jak zerka przy jakim facecie stoje, a na jakiego zerkam)ale szczerze mówiąc wolałabym, żeby czasem pokazał, że denerwuje się kiedy kręci się koło mnie jakiś facet.Jest to przyjemne...ale oczywiście nie może być to za często i nie może przybierać formy awantury.Ale delikatne okazanie zazdrości jest całkiem fajne i kręci.Ostatnio chłopak, po jakiejś mojej uwadze, że i subtelnym wypytaniu się co tak u Jego dobrej koleżanki nazwał mnie swoją kochaną zazdrośnicą i namiętnie pocałował...to było słodkie:)

Callineczka nie martw się.Faceci często tak mają, że są zazdrośni, ale tego nie okazują, bo jest o dla nich oznaka słabości, a facet musi być silny.Wiesz...takie męskie ego;)Bardzo często mężczyźni ukrywają zazdrość, a w środku aż się gotują gdy obok ich kibiety kręci się jakiś inny facet , a jeszcze jeśli jest pzrystojny to już w ogóle.Także nie martw się, że Twojemu facetowi może nie zależeć, bo po prostu może być jednym z tych dumnych panów, którzy nie okazuja słabości.Za to spróbuj się bardziej przyjrzeć czy Twój ukochany nie patrzy ukradkiem, że w Twojej \"okolicy\" kręci się jakiś facet, czy nie kontroluje czy przypadkiem nie spoglądasz na jakiegoś przystojniaka... jestem pewna , że okaże się , że jednak i On jest trochę zazdrosny , ale to ukrywa.Także głowa do góry;)