Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulik

miesiączki a regulon

Polecane posty

Gość gulik

Proszę powiedzcie jakie macie miesiączki w trakcie brania regulonu?

Gość gulik
skończyłam pierwsze opakowanie regulonu i teraz mam miesiączkę, ale jest tak skąpa, że zastanawiam się czy tak może być?

Gość Ewelina W.
Nie masz się czym martwić. Tak przy pierwszych opakowaniach może być. A co do okresu, to biorę regulon juz rok i wreszcie mam regularny cykl miesiączkowy, no i krwawienie nie jest tak obfite. Z czego się bardzo cieszę :D

Gość Julitta_
Tez mam skąpy okres, ale się tym nie przejmuję. Wole taki niż jakby miało ze mnie lecieć ;) A poza tym po regulonie mniej boli mnie brzuch przed i nie mam takich wahan nastrojów.

Gość mother
Regulon pomógł mi na PMS na te wszystkie humorki, rozdrażneinie itd. Okresw porządku, tzn. krwawienie nie bylo tak silne jak prze braniem. Teraz odstawilam regulon i pms nie ma,ale miesiaczki są trochę bardziej obfite.

Gość Aniołek_
Zmiany duzej nie ma - okres podobny do tego jaki miałam przed braniem tabletek. Moze trochę mniej boli, a tak bez zmian. Aaa no i oczywiście super regularne krwawienie.

Gość a ja niestety
wpadłam biorąc regulon

Gość Caroline*
No co ty?? Wiem, że tabletki nie dają 100% pewności, ale może nie brałaś regularnie albo coś...?

Gość at Mango
Krwawienie mam raczej regularne. Zresztą podobno Regulon jest przepisywany m.in. na wyregulowanie cyklu.

Gość Monika Villa
Jak brałam regulon miałam regularne krwawienia, także jeśli o to chodzi to naprawdę spoko tabletki. W ogóle dobrze się czułam. Nie miałam jakichś niemiłych dświadczeń.