Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza_f

żel na naturalne paznokcie ??

Polecane posty

witam mam pytanie czy któraś z was nakładała sobie żel bądź akryl na własne paznokcie? Mam długie zadbane paznokcie i szkoda mi robić tipsy a chcialabym je utwardzić żeby się nie łamały czy położenie żelu bądź akrylu będzie dobrą metodą?? Z góry dziękuję za rady

Gość madziul
Położenie żelu będzie dobrą metodą na wzmocnienie naturalnych pazurków, kosmetyczka udzieli Ci wiecej niezbędnych informacji ;) Natomiast jesli chodzi o akryl to nie jestem pewna ale chyba sie go nie kładzie na naturalną płytke.

madziul wielkie dzięki jutro zapiszę się do kosmetyczki żeby mi coś takiego zrobiła ;)

Do IZY - Ja zrobilam sobie zelki na plytce paznokcia juz prawie 1,5 miesiaca temu i jestem bardzo zadowolona.Oczywiscie robilam to u maniciurzystki.Tez ciagle lamaly mi sie paznokcie i wlasciwie nie mialam czego malowac,mialam juz troche zpuszczone i za chwile jeden zlamamny.Teraz ma siwety spokoj.Przed zelkami niektore rzeczy robilam w rekawiczach,teraz w ogole ich nie zaklada.Kapitalna sprawa. Jak Ci odrosna przypilujesza tylko na dlugosci,uzupelni Ci maniciurzstka i mozesz je nawet malowac lakierami,ale zmywaj lakier zmywaczecz bezacetonowym.Tak mi doradzila ta pani.Skorki na bokach opiluj sobie papierowym pilniczekiem albo szklanym-polecam- i masz problem z glowy.Ja od tej pary bede robic zawsze.Na tipsach sie troche boje.ze moze mi sie to odklei,Zrobilam zelki i bede sie tego trzymac.Zycze Ci powodzenia w pieknych zelkowych pazurkach.pozdrawiam serdecznie.jak zalozysz zelki i bedziesz zadowolona to mozesz sie podziecic tym ze mna.pa.pa.pisz na adres- schmoelz@tlen.pl

Halo Iza sorka ,z rozpedu doradzilam Ci zeby boki pazurkow opilowac szklanym,nie da rady,teraz wlasnie skracam sobie zelki,opilowuje boki,ale szklany jest za slaby,Widze,te nie zagladasz na forum.pozdrawiam.pa

Gość niewiadoma
To ceny za pokrycie paznokci żelem wynoszą tyle ile zrobienie tipsów!

Gość a gdzie w wawie
a gdzie w wawie ładnie mi położa zel, by nie był gruby, cena bez znaczenia, byle dobrze

--> majkusia musisz zmoczyć szklany pilnik i dopiro wtedy możesz piłować żel, akryl, porcelane lub fiberglass. Na sucho tylko naturalne. Dziewczyny jak robicie żel na naturalnych to idzcie do DOBREJ manicurzystki - szkoda paznokci na jakąś partaczke, która zmasakruje wam płytke. --> figazmakiem - masakryczne ceny w tym twoim Gdańsku ;) u nas połowa z tego;) pozdrawiam i życze trafienia na dobrą manicurzystke :)