Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczna dziewczyna

czemu romantycy nie mają prawa bytu?

Polecane posty

Gość romantyczna dziewczyna

są ciągle wyśmiewani?

Gość bo łykają nasienie
dopiero na drugiej ,a nie pierwszej randce

Gość liliputka
bo niestety taki sie ten świat zrobił racjonalny i po ludziach nie widać, że są romantykami a szkoda :(

Gość liliputka
ale jadnak gdzieś tam są ci romantycy tylko może ukrywają się żeby nie pokazać swojej wrażłiwości bo to już może "niemodne"hm sama nie wiem..............

Gość poniewaz
byt nie ma prawa byc romantyczny

Ale co masz na mysli piszac \"romantycy\"? Czy to Ci, ktorzy maja w pokoju plakaty Brada Pitta i je caluja lub wzruszaja sie przy piosenkach Ich Troje?

Gość Umarły romantyk
romantyk nie jest ciągle wyśmiewany wręcz przeciwnie często staje się pragnieniem kobiet.Zgadzam się świat ten niczym sie nie wyrużnia od krwawych krucjat od czasów średniowiecza gdzie człowiek zabijał drugiego technika nic nie zmieniła teraz jest głód terror morderstwa nienawiść kazdy dąży do bycia szęśliwym zapominając o innych . Bycie romantykiem ma być "niemodne..." A wyobrazicie sobie bal kostiumowy na który wkracza męszczyzna wszystkie oczy zwracają się na niego.Ubrany na czarno mina smutna aczkolwiek bije od niego aura tajemniczości... Która kobieta by się oparła tajemniczemu nieznajomemu, przebranemu na czarno,o mine smutnego Arlekina.Odrazu zarzuca wam ( jako kobietom już oczarowanym samą postawą owego męszczyzny ) się pytanie czy on udaje arlekina czy nim jest? czy jest jakimś kochankiem? romantykiem pożuconym przez swoją miłość ? czy tylko się przebrał za niego na potrzeby balu ? Ale w tym momęcie odpowiedzi na to pytanie nie znajdziecie ponieważ ten Arlekin tak go nazwę już was oczarował. Zapominacie o swojm partnerze nie słuchacie go myślicie o Arlekinie.Czy jest jakaś kobieta która oparła by się owemu Arlekinowi ? Ja nie wiem i nie dowiem się tego chyba nigdy ale pomyślcie o nim jeszcze raz i zastanówcie się czy wy byście się oparły Arlekinowi ?? Kim jest romantyk ?? odpowiem wam na to pytanie jest to osoba mająca swoje ideały dająca się porwać swojm uczuciom.Nie,nie całuje plakatów. Aczkolwiek umie się wzruszyć chodzi by z powodu piosenki o nie udanej miłości , motyla który upadł na ziemię i nie może powstać.Jak już wspomniałem dąży on do swojego szczęścia ale może on je osiągnąć jedynie przez szczęście innych to osoba o trzeźwym umyśle,ciekawych poglądach, i świeżych pomysłach.To był bardzo duży skrót... jeśli ktoś chce podyskutować może pisać tu chodzi żadko będe tu wracał lub napisać na gg 8579894 z wielką chęcią wysłucham odmieenego zdania i przedstawię kilka sytułacj z mojego i innych życia

Jedna z niewidzialnych ---> Mają rację byłu i to wielką :) Dziewczyny nie powinny się wstydzić być takimi. Mnie się takie podobają.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
większość ładnych dziewczyn jest po prostu łatwa, przyznajcie się do tego, że wam się chce co minutę i wykorzystujecie to w każdej sytuacji

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
romantyzm faktycznie nie jest w modzie, takie są fakty popatrzcie na ogłoszenia dziewczyn i facetów jak żadko się tam pojawia to słowo, zamiast tego dużo racjonalności

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
po prostu ludzię są cholernie racjonalni w dzisiejszych czasach i to wkurza

Gość slepy
Jedna z niewidzialnych, ty lepiej powiedz jak cie dostrzec!