Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobrze miiii

JUZ 4 DZIEN MI NIEDOBRZE-CZY TO MOZE BYC Z ZAPARC LUB ZE JESTEM NIEDOLECZONA???

Polecane posty

Gość niedobrze miiii

OD 4 dni jest mi mdlo..niedobrze..jakbym sie czyms zatrula...[tzn takie mam odczucia]. najgorzej jest wieczorem i rano-doslownie wciskam w siebie jedzenie :/ mam tez od czasu do czasu jakby dreszcze lekkie,takie minimalne. biore juz tydzien Yasmin-moze to z tego? dodam tez, ze bylam leczona antybiotykami,ktore nie pomogly bo dalej mi leci cos z zatok jakby i do gardla a nie do nosa i ja to potem polykam-moze z tego mi niedobrze [od tego mam calyt czas bialy jezyk i metalowy jakby posmak w ustach bleee] ????????? jutro ide do lekarza,ale moze ktos juz mial podobna sytuacje???

Gość vvbfcb
to grypa zoładkowa!

Gość niedobrze miiii
ale nie mialam teperatury...bylAM WCzoraj u lekarza i powiedziaal mi pani doktor ze jest to sprawa zaoladka-i ze mam wrzody .. kiedy jej wspomniALAM ze boli mnie troszke gardlo,ze mam metaliczny posmak w ustach i ze mam bialy jezyk i ze caly czas cos m ispywa do gardla- to mi odpowiedziala ze to jest z zoladka slina.:/ sama juz nie wiem....mam mase antybiotykow i az strachto wykupic wszystko:/ na moje wspomnienie ze moze to jednak byc gronkowiec-pani doktor sie zasmiala i powiedziala ze raczej nie:/ nie wiem...czyt ktos z was tez tak mial???? jeszcze nie wykupilam tych antybiotykow bo jeden jest dosyc drogi:/

Gość niedobrze miiiiiii
hejka. nie jest mi juz tak mdlo,ale dalej czuje jak cos mi leci z gardla. no i mdlo sie robi jak sobie lekko brzusia dotkne:/

Gość idź do lekarza
najlepiej jakiegoś innegobo ten Twoj bagatelizuje sprae:-oWydaje mi sie,że możesz miećniedoeczone te zatoki,tabletki też pewnie mają na to wplyw:-oJak ja zaczynlam brac tabletki antykoncpecyjne to przez pierwsze 2-3 tygodnie mnie mulilo,mialam mdlości,wprawdzie niezbyt due ale jednak:-oNajgorszy byl pierwszy tydzien brania tabsów,potem bylo juz lepiej:-)

Gość niedobrze miiii
hejka. mdlosci jakby mniejsze ,ale przy dotyu,,w dolku''czuje mdlo. a poszlabym chetnie do mojej lekarki,ale ona jest na urlopie i poszlam do taiej co byla...niestety.... i caly czas sobie polykam ta wydzieline:/ niby nie jest ona ropna, nie smierdzi...no ale jednak cos tam jednak jest.. .ehh..

Gość to od tej wydzieliny jest Ci
mdło:-oNajprawdopoodbniej jesteś niedoleczona!Wybierz się do lakarki jak wróci z urlopu i powiedz jej o swoich dolegliwościach. Pozdrawiam:-)

Gość niedobrze miiii
oki:) pojde jutro...moze przejdzie W KONCU:/

Gość niedobrze miiii
niestety mojj lekarki jeszcze niew bylo i poszlam doo innego lekarza. no i on DAL MI SKIEROWANIE DO LARYNGOLOGA!!!!!WOOOOOOOOOOOOW! powiedzial ze rzeczywiscie cos tam jest, cos tam splywa i najlepiej by zobaczyl to laryngolo0g. wczoraj bylam u laryngologa i stwierdzil ze zatoki jednak sa w zlym stanie:/ i ze p oprawej stronie widzi rope...a jednak! przepisAL MI lekarstwa i zobaczymy..martwie sie jednak tym ze od czassu do cazssu mi mdlo:/ mam nadzieje ze mi poradxa cos na to [przeopisano mi CONTROLOC]