Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baculek18

Wierzycie w HOROSKOPY??

Polecane posty

powiem ci tak-tez czytam,pozniej sie poszukuje odzwierciedlenia w zyciu,ale jeszcze NIGDY go nie znalazlam,wiec nie wierze... Jestem ciekawa czy sa ludzie,ktorzy zyja podporzadkowani horoskopom,astrologii...

Horoskopy czytam, dla rozrywki. Ale nawet nie staram się przy tym myśleć ani pamiętać. za to charakterystyki osobowościowe wg znaków zodiaku często się sprawdzają. Mnie, jako \"pannę\" opisują najczęściej idealnie dokładnie

Gość eeeeehhhu
czasem horoskop z danego dnia idealnie pasuje do mojej sytuacji zyciowej a czasami to sciema grubymi nicmi szyta ;) np w lipcu w moim horoskopie codziennym bylo napisane,ze moi rodzice maja rocznice slubu....a maja w pazdzierniku :P czyli nie brac tego doslownie znam chlopaka, ktory do gazet wymysla horoskopy i historie typu "z zycia wziete" :)

jeżeli horoskopy sa po mojej myśli to wierze, a jeżeli nie to nie wierzę... tak chyba wszyscy robią, a tak na serio to w ogóle nie czytam horoskopów bo to jedna wielka ściema jest t tyle

horoskop jest czyms w rodzaju legendy ;) pol prawdy- pol falszu. Zapewne wierze, ze maja na nas wplyw ciala niebieskie, ale z fizycznego punktu widzenia. Potezne pola elektromagnetyczne itd. Chociazby sam ksiezyc, ktory w pelni naklania do samobojstw, zbrodni, przyplywow i odplywow... Moja przyszlosc nie jest zapisana w gwiazdach - to wiem na pewno. Ufam, ze sami jestesmy kowalami swego losu. Przeznaczenie daje nam tylko propozycje i rozgalezienia drog i to nasze wybory, nie gwiazdy, kosmos, planety sprawiaja, ze jestesmy TU i TERAZ w tym a nie innym miejscu. Co sie tyczy cech charakteru, zdrowia, temperamentu, ktore sa opisywane w horoskopie. Przypuscmy, ze jest 12 znakow Zodiaku. Nas na Ziemi jest 6 miliardow. Do kazdego znaku przypisuje sie ok. 12 ogolnikowych cech. Nietrudno jest nie trafic w nasze prawdziwe zalety/wady. Bo przeciez watpie, bysmy mogli opisac sie tylko jednym slowem. To, ze sie roznimy, raczej wynika z miesiaca urodzenia - inna dieta naszych mam, inna pogoda, mniej lub wiecej sloneczka itp.