Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzona1

dziś ja i moja praca mamy ze sobą erotyczne akcje

Polecane posty

Gość secondo
praca nie zajac :)

praca nie zajac cóz to za cytat juz lepiej prytoczyć tu moj poemat tedy pisze poema szlacheckie a kradnę im spod talerza kieckę kieckę ubieram juz od rana kiedy śpierwam tra-la-la-na

🖐️ :) nie wierzyłam, że to napiszę kiedykolwiek, ale marzę o takim stosunku analnym z pracą :)

Gość SZEFUNIO
zaraz Was wszystkich zwolnie ;)

szefunio, zwolnij mnie przynajmniej z części tych obowiązków wynikajacych z mojego głębokiego związku z pracą, czuję, ze jestem przez nią rżnięta, aż wióry lecą

mam mizerne doświadczenie w tej materii, poza tym słyszłam, że stosunki analne to zboczenie... hm

monty Twoja kultura osobista mnie poraża :-0 monty, monty Ty palancie i pier*dolony dewiancie daj nam wytchnąć odrobinę i zbieraj swą wypocinę :-0

Gość SZEFUNIO
Znudzona------> oki...zwalniam Cie z: odpowiedzialnosci, kompetencji, terminowosci i punktualnosci. Pozostale warunki umowy o prace pozostaja bez zmian. (-) :)

a ja jakas taka jestem ... niedodu*pczona od soboty :-0 nic mi się nie chce ... czyżby depresja jesienna ? kryzys wieku średniego ? gleba niżu pourodzinowego ? :-0

szefu a podwyżka ? dobra pajton, :-0, ale rymuj chociaż jakoś spójnie :-0 bo mam dziś mało cierpliwości

Gość SZEFUNIO
podwyzki nie przewiduje ale moze byc specjalna premia za uzywanie sluzbowego kompa do prywatnych rozrywkowych celow :)

Cechuje mnie wysoki poziom tolerancji, ale dziś chyba nadszedł czas pobróbowac anału. no, ile mozna być dymanym. Szefunio- bądź mym szefem. I jeszcze daj premię za straty moralne - muszę kłamać, kręcić i fałszować papierki, brr

Gość SZEFUNIO
bardzo slicznie rymujecie i podwyzke jeszcze chcecie no i premie, bo w debecie nastroj Wasz na dobre utknal hmmm...a moze dac Wam jeszcze na sluzbowe biurka Wasze kawior,winko i kielbase troche prasy,komoreczke a dla panow hmm..cwiarteczke Nie..nic z tego moje lenie skonczcie teraz marudzenie do roboty bierzcie sie bo naprawde wk....e sie :)

Gość SZEFUNIO
Znudzina----> a juz mialem Twoje CV przegladac ;p

szefu ... to ja moze kaffkę zaparzę, co ? własnie sobie robię ... jaką ? kawkę i lodzika :]