Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka_p

FACETA ZJAWISKO PARANORMALNE!!!!

Polecane posty

Gość martynka_p

NIE WIEM, CZY MY KOBITKI JESTEŚMY JAKIEŚ INNE CZY CO?? PODOBA MI SIĘ FACET, ZDOBYŁAM JESGO NUMER ( NIE ŁATWO BYŁO :) ) NAPISAŁAM SMSIKA. OPISAŁ, WIĘC I JA ODPISAŁAM I CO I NIC!!!!!!!!!! I JAK TU ZROZUMIEĆ CHŁOPA???????

A co Ty myślałaś, że facet poleci na każdą dziewczynę? Nawet Cię pewnie nie zna, a Ty po tym, jak Ci odpisał na SMSa, pewnie się posikałaś z podniecenia? Weź wyluzuj, dziewczyno.

Gość martynka_p
Drogi Casanovo, to właśnie o to chodzi, żeby się poznać!!!! Nie posikałam się ze szczęścia. Pozdrawiam Cię serdecznie.:D

Gość a tu jest taki jeden
... który ma 26 lat i nigdy nie miał dziewczyny ! :-D

Gość martynka_p
Brzydal, mam nadzieję, że w końcu jakaś się znajdzie!! Jestem tego pewna!!!!!

Gość martynka_p
a tu jest taki jeden Dlaczego tak się dzieje?? Dlaczego jedni przebierają w partnerach, a niektórzy schną w samotności??

Zjawisko to oni są zdecydowanie nienormalne. widujemy się codziennie ale w przelocie, bo spotykamy się na osiedlu gdzie ja mieszkam a on pracuje. Jakoś tak wyszło ze zagadaliśmy do siebie, nawet nie wiem ktore zaczeło. rozmawiamy na rózne tematy on mnie kokietuje, zresztą ja jego też:) cos tam zaczyna byc za zainteresowanie, coraz czesciej w rozmowie pojawiało się (z jego strony) że może gdzieś wyskoczymy na piwo albo coś. Ale niezobowiązująco. wczoraj się widzielismy, rozmawialiśmy fajnie jak zwykle, dzis jak go mijałam odwrócił łeb w drugą stronę:o i polazł ostentacja pełna. I to nie jest gówniarz niby tylko 28 letni facet:o I niech mi ktoś to wyjaśni:(

bastarde PSYCHOL???? PRYMITYW??? NIEWIEM JAK OKREŚLIĆ TAKIE ZACHOWANIE. UWAŻAM, ŻE JEŚLI KTOS SI EKOMUŚ NIE PODOBA TO MU SIE TO POPROSTU MÓWI!!! JEZU !!!! WEŹ TU ŻYJ Z DUPKAMI!! :d:d:d

martynka, nagle z niego prymityw wylazł, po 4 miesiacach? przecież jakbym mu się nie podobala to mogl ze mna nie gadać, ja bym na to nawet nie wpadla, zeby się narzucać:o jeszcze wczoraj bym powiedziala że mu się podobam, przeciez widze kiedy mnie facet podrywa,a dziś co? kicha:o

brzydal, to jest ciężko tak powiedzieć jak to widać, po prostu widać że dąży do kontaktu, zagaduje, stara się zrobic wrażenie:) stara się czego doiwdziec o kobiecie. ale w swietle dzisiejszego to ja juz waszej plci zupełnie nie rozumiem:o

Właśnie, ja juz nie wiem co jest ukryte w głowie rasy fiutków!!!! :D:D:D Co trzeba zrobić, żeby poderwać kobietkę?? Wystarczy miłe słowo, szczerosc no i ewentualnie kwiatek ;)

Gość francuski piesek
Wydaje mi sie ze facet jesli nie dawal wyraznych znakow zainteresowania to nie jest zobowiazany podtrzymac znajomosc. Moze mu sie w zyciu cos pokielbasilo i nie chce, a moze po prostu ma chandre....wy tez miewacie takie..no nie ? NIE ROZUMIEM CO WIDZICIE NIESTOSOWNEGO w tym, ze facet nie odpisal na sms-a od dziewczyny, ktora nie jest zainteresowany :(

piesek, nie chce utrzymywac znajomości? Tak z dnia na dzien? a wcześniej chciał i dawał te znaki? to takie proste?

Gość francuski piesek
czekaj...wkleje pierwszy post zeby bylo oczym gadac, bo moze nie pzreczytalas :p "...NIE WIEM, CZY MY KOBITKI JESTEŚMY JAKIEŚ INNE CZY CO?? PODOBA MI SIĘ FACET, ZDOBYŁAM JESGO NUMER ( NIE ŁATWO BYŁO ) NAPISAŁAM SMSIKA. OPISAŁ, WIĘC I JA ODPISAŁAM I CO I NIC!!!!!!!!!! I JAK TU ZROZUMIEĆ CHŁOPA??????? ..." nic tu nie ma o jakiejkolwiek znajomosci czy syganlach...skad wzielas te sygnaly i dluga znajomosc ? Moze ty o czym sinnym i ja o czyms innym, alebo nie doczytalem czegos ?

Gość francuski piesek
aaa, juz przeczytalem. ty mowisz o swoim przypadku :) To mzoe byc tak, ze zobaczyl Cie z jakims facetem i pomyslal se niewiadomo co...czyli malo ciekawy facet. Ale t nadal nie czyni z niego kosmity :p

fakt, pokiełbasłam bo ja tam też coś pisałam, a facet może dawać te sygnaly i przestac tak z dnia na dzień? i to też jest norma?

Gość francuski piesek
ale znow czytam dalej i piszesz : "...martynka, nagle z niego prymityw wylazł, po 4 miesiacach? przecież jakbym mu się nie podobala to mogl ze mna nie gadać, ja bym na to nawet nie wpadla, zeby się narzucać jeszcze wczoraj bym powiedziala że mu się podobam, przeciez widze kiedy mnie facet podrywa,a dziś co? kicha ...." ty z nim 4 miesiace sie spotykalas na ulicy, gadaliscie...i co ? uwazasz ze musi byc zainteresowany ? Jakby by to by cie zaprosil do kawiarni daaawno temu. Co najmnijej 3 miesiace wczesniej....jak 4 miesiace gada to jestes znajoma a nie potencjalna partnerka

raczej mnie nie widział przz te 24 godziny z innym, i nie mówię że kosmita tylko że zachowania nie rozumiem:)

jej, przecież to nie jest tak że widzisz człowieka i od razu, od razu to się mozna w pięte ugryźć, ja nie mówiłam że on ze mną 4 miesiące TAK gadał, tylko że zaczęlismy rozmawiać 4 m-ce temu:o Poza tym ok, niech będzie po twojemu, tylko czy ty jednego dnia masz znajoma i gadasz sobie z nią tak jak zawsze a drugiego odwracasz głowę na jej widok?tak bez przyczyny?

Gość francuski piesek
Nie, nie miewam tak i dlatego powiedzialem ze facet malo ciekawy. Pewnie mu sie cos ubzduralo i tyle...albo jego kobieta powiedziala ze jak sie jeszcze raz do Ciebie odezwie to mu jaja urwie...kto wie ? mzoe sie o nie boi :)

Gość francuski piesek
NIe ma za co :) Cala przyjemnosc (no moze nie cala :p ) po mojej stronie .