Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sofi

dobry ginekolog w Warszawie

Polecane posty

Czesc dziewczyny! Od niedawna chodze do ginekologa. Podeszlam do sprawy bardzo naukowo i najpierw poczytalam troche o gabinetach ginekologicznych. Niestety jak umowilam sie na wizyte do kilku gabinetow rozczarowalam sie, bo z zadnego nie bylam do konca zadowolona. Szukam gabinetu w ktorym: - sprzet jest jednorazowy - robi sie badania hormonalne przed przepisaniem tabletek - bada sie piersi - robi sie cytologie - do cytologii uzywa sie specjalnej szczoteczki a nie bawelnianej szczoteczki - lekarz jest mily i w miare delikatny Jezeli znacie taki gabinet to dajcie znac. Prosze tez o jakis kontakt i cene wizyty. :)

Gość monikaaaaaa
Mysle,ze to wszystko lacznie z USG dopochwowym znajdziesz w klinice Rudzko ul. Fieldorfa na Goclawiu. Malzenstwo ginekologow z duza praktyka. Polecam. Nie wiem tylko ,czy oni szczoteczka pobieraja cytologie. Dokladniejsze dane i namiary na nich znajdziesz w google,zadzwon i zapytaj.

Gość kaledonia
jeszcze się nie spotkalam z lekarzem który zleca badania przed wypisaniem recepty... Cytologię robię zawsze z własnej inicjatywy,żaden lekarz tego nie zalecił :(

Gość monikaaaaaa
Powyzsze namiary sa na prywatnego lekarza, placi sie pieniadze za wizyte to i sie wymaga.

Wielkie dzieki. O to mi chodzilo. Wymagania mam, ale w koncu chodzi o ginekologa. Dla mnie ginekolog i dentysta to najwazniejsi lekarze :)

Gość monikaaaaaa
Mysle,ze zarowno ona jak i on sa dobrymi lekarzami,jednak ja wole isc na wizyte do pani Rudzko. On kiedys pracowal na dobrym stanowisku w szpitalu w Miedzylesiu. Oboje sa dobrymi lekarzami.