Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadimo

Pocalunek. O co chodzi?

Polecane posty

Gość tararar a
a ze oni się tak nie brzydzą z kazda cąłowac? :o

Gość może to ja
może nie z każdą ale z tymi, które wpadną im w oko

Gość może to ja...
eno eno

Gość pocalunkowy potwor
Ojejku, ja tez poznalem na imprezie dziewczyne, fajnie sie bawilismy dostalem numer telefonu, pocalowalem ja to po chwili sie zmyla, potem sie niby spotkalismy, ale potem zaczela swirowac cos, ze nie ma czasu, wiec olalem ja i dobrze zrobilem bo ona nawet potem do mnie nie zagadala, wiec do widzenia, w Twoim przypadku tez do widzenia ma byc, nie placz nie lamentuj tylko sie baw dalej na dyskotekach

wiecie co dziewczyny ,odpowiedzcie sobie szczerze ze bardzo dużo facetów robi tak,ze niby mu sie dziewczyna podoba,a potem cisza,śmieszne to az jest. Tak samo miałam, poznałam faceta,bardzo mi sie podobał,mówił ze ja bardzo mu sie podobam,ze nie spotkał ładniejszej,dziewczyny która by go tak bardzo zainteresowała sobą jak ja. i co... spotykalismy sie przez jakieś 2 miesiące,nawet wspólne wakacje i nagle....cisza z jego strony. zadzwoniłąm do niego a on mi mówi ze jest w pracy. aż mi sie śmiać chciało,wychodzi jak faceci potrafią sie nami bawić i jacy potrafią być obłudni.

Gość pocalunkowy potwor
Heh, ale gadanie, ja jestem facetem i mialem taka sytuacje, dziewczynami sie podobala wiec chcialem sie spotykac, spotkalem sie z nia 3 razy, potem chcialem sie nadal spotykac ale ona nie odzywala sie, okazalo sie potem ze spotykala sie z inym gosciem w tym czasie, w momencie kiedy tamten ja olal to ona do mnie sie odezwala i chciala sie spotkac, ale ja na to nie przystalem, bo poznalem super dziewczyne i ani myslalem zeby powrocic do spotykania sie z tamta, bo wlasnie tak to jest kiedy ktos ucieknie drugiej stronie to ta osoba chce na nowo sie spotykac, a jak znajdzie kogos lepszego to zrywa kontakt.

Gość Niewiadimo
Co to znaczy BMI? Czy BMI to (body mass index)? ;) Jesli tak, to mam swietna mase! ;))) Zgadzam sie z Vanessaa. Lepsza najgorsza prawda...niz nie wiedziec. Teraz spotykam sie z kiloma facetami...ale wspomnienie niestety wciaz zyje. Jednak skasowalam jego nr.

Gość podnies mnie a ja cie pocaluje
podnosimy :) up up pumper up ;)

Gość może to ja....
Nie wiadomo :O

Gość może to ja....
dlaczego tak jest ze od jakiegos czasu trafiam na samych takich co szybko zapominają o mnie...:( ????

Gość Niewiadimo
Baaardzo zabawne!! Ha, Ha!!

Gość może to ja....
to nie maiło być zabawne :P

Gość mimimi tez
Ja uwazam, ze to po prostu tchorzostwo. teraz zapewne odezwa sie glosy,ze nie, ze naskakuje na facetow itp. Ale co tam, to moje skromne zdanie ;) pzodrawiam serdecznie, wszystkie rozczarowane i kobietki, ktore nie wiedza dlaczego ;)

Gość vrf433
po prostu nie jest zainteresowany może miałaś nieświeży oddech? :) Może to że miałąś inicjatywę i pocałowałaś go pierwsza? A to że pytał czy się spotkacie to normalka. Faceci tak robią żeby wyjść na grzecznych, a potem milczą. Też miałam WIELE WIELE takich sytuacji że niby wszystko cudnie, facet chce się spotkać i nigdy potem się nie odzywa. Ja bym tak nie mogła. :) Dla mnie pocałunek jest dość wiążący, tzn skoro się z kimś całowałam to znaczy że ten ktoś mi się podoba, więc czemu mam się wycofywać potem? Jak teraz myślę, to ja też miałam całą masę takich sytuacji. Wiem że to boli, ale przejdzie. Nieobwiniaj się. Facet po prostu nie wie czego chce albo zwyczajnie - nie jest Tobą zainteresowany.

Gość Akna.
To po co mówi takie rzeczy? Udaje? Kłamie? Po co??? Też mam taką sytuację, poznałam faceta, 35 lat, wolny ja mniej o 8 lat, mówił, że bardzo mu się podobam, że czuje, że jestem bratnia duszą itp., naprawdę to czułam. A teraz w weekend minie 3 tyg. odkąd się poznaliśmy a on się nie odezwał. Dlaczego???

Gość może to ja....
To jakiś co najmniej dziwny gatunek (chyba ludzki ;) ok może się nie spodobałam to po co się ze mna całował tańczył całą noc potem sms-y i cisza mógłchociaż sie przyznac i napisac : sorki ale nie czuje tego to nie jest to odpisalabym mu ok i zycze powodzenia a to rzeczywiscie tchorze!!!!!

Gość Niewiadimo
TAAAK, dziwni sa! Bardzo. Przykladowo moj byly, zostawil mnie, ale bbbardzo zalezalo mu na przyjazni ze mna. Gdy o tym mowil przez telefon prawie plakal... Taki wrazliwy! Od tamtej pory nie dal znaku zycia. I po co te wzruszenia? :)))) Nie ubolewam specjalnie. Teraz spotykam sie z 3 mezczyznami. Recepta jest taka:ZYCIE TRZEBA BRAC GARSCIAMI, ZUPELNIE JAK ONI BIORA I NIE OGLADAC SIE ZA SIEBIE! Masz ochote na sex, to prosze bardzo robisz to i czesc. czy za 30 lat bedziesz sie zastanawiac czy to bylo zdrozne? Nie sadze. Nadrobic luz tego nie mozna bo kosci skrzypia!!! Ha!

Gość Niewiadimo
A potem czemu nie, niech inny bluzke mnie... ;))

Gość być czy nie być...
Do: Niewidomo dokładnie to samo mówi mi i radzi moja kumpela trzeba życie brac garściami i nie zastanawiać się nad jutrem bo oni maja nas gdzieś a ja mam wyrzuty chyba nie z mojej winy...:O

Gość Niewiadimo
No wlanie. Ja mam jutro kolejna randke...z kolejnym facetem! Jest milutki:)

Gość onka222
Niewiadomo kurcze mówisz (piszesz) jak moja kolezanka moze sie znamy cio??? :)

Gość być czy nie być...
Niewiadomo kurcze mówisz (piszesz) jak moja kolezanka moze sie znamy cio??? :)

Gość Niewiadimo
Do Onka222...no trudno powiedziec:) Prosze o dodatkowe dane, wyglad, miejscowosc:) Na randce bylo suuuuper. Tyko mam problem:( Oni wszyscy sa fajni i kurcze jak ja sie zdecyduje. Drugim problemem jak ja mam podziekowac tym, ktorych nie wybiore... to moze byc przyke. Wszyscy chca sie ze mna dalej spotykac. Co ja mam zrobic? :(((

Gość onka222
Niewiadomo możesz jakichś fajniutkich przystojniaczków skierować do mnie ;) być może mi któryś i ja któremuś przypadnę do gustu (Pan Bóg kazał się dzielić;) jak ty nie wyrabiasz moge pomóc ;)

Gość Niewiadimo
Pomysle o tym. Jak sobie wybiore to zostawie KOGOS dla Ciebie ;) Wczoraj pojawil sie TEN DZIWNY gosc... Przez luke miedzy ludzmi popatrzylismy sobie w oczy, potem sie krecil za mna...ocierajac sie. I kiedy na chwile zostalam sama pomachal do mnie...odmachalam ale nieznacznie. DZIWAK!!!

Gość onka222
Niewiadimo a to miałaś mieć z nim (tym dziwakiem) randke???

Gość onka222
p.s. do kiedy będzie trwał ten casting??? Niewidomo :)

Gość Niewiadimo
Ja przyszlam z kims. Bylismy juz w tym lokalu ze 2 godziny i pojawil sie TEN pan o ktorym pisalam na poczatku. Casting...trudno powiedziec ile bedzie trwal. Az sie zdecyduje... Oczywiscie dyskretnie i rozsadnie!

Gość onka222
Oczywiscie dyskrecja i rozsadek to jest w dobrym stylu :) No co ty nie dziwie sie ze dziwnie sie zachowywal poszlas na randke, spotkanie z nim z przyzwoitka jakas??? bo piszesz ze nie bylas sama