Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodziutkaaaaaa

Peeling do twarzy

Polecane posty

Gość słodziutkaaaaaa

Uzywałam ostatnio peelingu to twarzy z avonu clearskin i ogolnie jestem z niego zadowolona skora była gładka czysta, mniej zaskórników i pryszczy A jakich Wy uzywacie?? i co o nich mozecie powiedziec??

Gość noe
ja uzywałm go i jest ok jednak jets wiele fajnych peelingów z avonu z kiwi był tez fajny teraz go nie ma juz

Super jest morelowy z rossmanna w takim brazowym sloiczku. Uzylam go raz przypadkiem jak nocowalam u kolezanki i do tej pory sie z nim nie rozstalam (juz trzecie opakowanie zaczynam). Jest tani, niesamowicie wydajny (stosowalam raz w tygodniu i starczyl prawie na rok), slicznie wygladza i oczyszcza cere(a mam bardzo problemowa i tlusta). Po prostu cudo;) Tylko raczej nie nadaje sie dla wrazliwcow bo moze podrazniac (mnostwo ostrych drobinek tracych)

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ja uzywam tego co autorka spoko jest wyleczyl mi pryszcze z pleow a z twarza troche gorzej

Gość majjuśka
Ten peeling z Avonu to mnie dopiero zawiódł. Moja twarz była po nim gładka, ale cała czerwona (mimo, że leciutko szorowałam)... niewypał! Okropność! Nie polecam.

Gość ja mam peelingi
-Clearskin Avonu - najlepsze , już mam 2 opakowanie -ogórkowy Ziaja- nie polecam -enzymatyczny !20 Erisa - nie polecam

Gość słodziutkaaaaaa
Chyba sie skusze tym razem wyprobowac ten peeling z rossmanu. Z tego z avonu byłam zadowolona moze dla niektorych jest za ostry bo nawet sam zapach jest bardzo ostry ale dla meni był spoko chce jednak wyprobowac inne. Anka011 czy ten pelling morelowy z rossmanu nadaje sie tez do skory tradizkowej nei wiesz moze??

slodziutkaaaaa Prawde mowiac to teoretycznie zaden peeling taki z ziarenkami nie powinien byc stosowany przy tradziku, przynajmniej tak slyszalam. Ale ja mam i dla mnie jest dobry, nie roznosi mi chyba bakterii po calej twarzy bo przypuszczam ze gdyby tak bylo to objawiloby sie nowymi pryszczami. A sie nie objawia:) Po jego uzyciu nakladam na twarz maseczke oczyszczajaca Dermiki Perfekcja (1 saszetka 4-5zl). Efekt bardzo dobry. Tylko nie trzyj mocno skory, masuj ja bardzo delikatnie bo te drobinki sa naprawde ostre

Gość słodziutkaaaaaa
dzieki za odp:) Własnie ogladam na necie te peelingi z rossmanu i jeszcze jest taki jeden Rival de Loop ciekawe czy tez dobry bo czasami te tansze kosmetyki sa lepsze albo daja taki sam efekt co te drozsze ale najpierw spróbuje tego co Ty masz:)

Gość słodziutkaaaaaa
Czy moze jeszcze ktos stosuje lub stosował ten peeling morelowy z rossmanu??

Gość Mimima
tez uzywam tego z avonu jest ok pzrynajmneij wiem ze moja skora jest porzadnei oczyszczona:)

Gość kasiulka1988
A ja własnie sie zastanawiam jaki kupic peeling moze ten za avonu zamowie

Gość lhggjfv
dziewczyny uważajcie z pellingami drobno- a juz tym bardxiej grubo- ziarnistymi. Ja też byłam wielką zwolenniczką ich. Mi zawsze bardzo pomagał ten z Dax Cosemtics, seria CLean&care drobnoziarnisty. No i zawsze byłam taka zadowolona a moja skóra oczyszczona. Nigdy mocno nie tarłam, robiłam raz w tygodniu a skończyło sie na tym że mam popękane naczyńka na policzkach. Fakt nie są mocno popękane ale jednak. Teraz kupuje ciągle kremy i maski zeby cos z tym zrobić. Ale na to tylko profesjonalny zabieg u kosmetyczki pomoże, taki zamykający naczyńka. Teraz mam peeling enzymatyczny i tez skóra jest oczyszczona. Ja mam ten z Ziaji w czerwonej tubce, bez rewelacji aleefekt porządany jest. Wypróbujcie np ten z Dermiki razem z maseczka antbakteryjną do cery chyba łustej i mieszanej. Dobre zwłaszcza dla młodych, mi trochę wysuszyła skórę, ale koleżanka której oddałam te kosmetyki jest bardzo zadowolona. No i wiele osób ma tych kosmetykach bardzo dobre zdanie.

Polecam Peeling enzymatyczny z Poleny Malwy - saszetka kosztuje 2 zł

Gość Kinga 23
Mam pytanie czy ten peeling enzymatycznny z Ziaji nadaje sie do skory mieszanej??

Gość olenka 19
a peeling enzymatyczny jest lepsze od takie ziarnistego??