Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie to...

Chamskie gapienie sie ludzi na osoby inaczej ubrane...

Polecane posty

Gość wkurza mnie to...

j.w... czemu jak ktos ma zrobione dready czy ubierze sie np w poszarpane jeansy to juz zaraz wszyscy gapią sie jak na malpe w zoo....:O nie tak dyskretnie tylko bezczelnie mierzą cie wzrokiem i glosno komentują......:O czy naprawde czlowiek nie moze sie z tlumu wyrozniac itd...zaraz jest gorszy itd...:O :>

Gość Chyba o
Chyba o to Ci chodziło, żeby się wyróżnić, więc nie rozumiem dlaczego nie jesteś zadowolona z zamierzonego efektu.

skadys to znam...ja ubieram sie dosc oryginalnie choc nie kiczowato..wkazdym razie nie w rozshofutkie ciuszki dla nastolatek czy w szaro-burą mase...:O ostatnio gdy se ubralam waskie spodnie, do tego bluzka w paski z wycietym dekoltem ale nie odlsanial on biustu itd...,sznur czerwonych koralikow i duze okularyjuz wszystkie paniusie sie gapily i to jak:O nie wiem moze to z chamstwa, nietolerancji albo z zazdrosci.....

Gość wkurza mnie to...
mam taki styl........no ale bez przesady, to nie usprawiedliwia tego,zeby sie chamsko na kogos gapic i komentowac to przy tej osobie.........:O

Gość wiem jak to jest
dlatego wieczorami staram się nigdzie nie wychodzić, bo wiem, że mogą mnie nawet pobić za to jak jestem ubrany :-O

a jak kiedys ubralam kolczatke na reke i pomalowalam na czarno paznokcie to wtedy bylo....:O oczywiscie przyszyto mi latke zbuntowanej fanki avril lavigne czy inngo pseudo-rockowego szajsu.......:O

Gość anonimowa ze slaska
a ja czasami tez sie gapie , ale zazwyczaj jak ktos mi sie podoba. kiedys w autobusie gapilam sie na taka dziewczyne , chcialam do niej podejsc i piowiedziec jej ze jest sliczna , ale nie mialam odwagi

Gość skads ja
coz tak to jest....na mnie sie tez te glupie baby i dziady gapią...jakos z tym zyje...choc nie powiem,zeby to mile bylo...... wiosną kupilam se taką fajną kurtke pumy w kolorze fuksji i juz brali mnie za lale barbie:O a w autobusie jakas dzioucha prawie se karku nie skrecila by dojrzec jakiej to marki...:O

Gość go-go
takie chamskie gapienie bierze sie z ograniczenia mentalnego tychze ludzi ich nietolerancji i ksenofobii...czesto tez zawisci...... wszakze nasz Polski narod slynie z tych przywar

Gość Otóż to
Hej :O A na wiewiórke w parku też kazdy się przygląda, skąd wiecie ze jej to nei wkur*** i komuś nie przypieprzy z półobrotu dodajac celny strzał orzeszkiem ?? A poza tym na wiewiórke każdy siępatrzy a niczego jej nie zazdrości więc czemu uważacie że jak na was ktossiępatzry to od azu zazdrości ?? Może poprostu się im podoba i się patzry !!! Tak jak np. na bluzkę na wystawie można patrzeć więc tak samo można przyglądac się na bluzke na człwoieku :O chyba proste :O I gdzie tu zazdrość czy zawiść o jakiś emblament pumy na fuksjowej kurtce :O Teraz każdy sobie kupuje oryginalne portki i buty i inne szmaty więc ta metka czy znaczek to nie jest wyznacznikiem niczego, bo gdzie się nie obejrzysz tam każdy ma coś na sobie z tych oryginalnych ubrań :O Dla mnie to nie robi różnicy czy ludzie widzą że mam portki za 250 zł :O

Gość zolta kaczucha
ja sie nie gapie chamsko na "mlodziez alternatywna" i na ludzi o innym kolorze skóry, bo wiem że głupio sie wtedy czują . a zreszta co w tym takiego dziwnego? to tylko ciuchy (ewentualnie fryzura).....

Gość o mój boże
Furios and Dedly - to nie jest twój styl - tylko akurat obecny tred - ale mi oryginalność :-p teraz każda sie tak ubiera ;-)

no owszem mozna se zerknąc ,ale nie bezczelnie mierzyc przez kilka minut kogos wzrokiem, nie wiem moze ta osoba kalkuluje wartosc ubioru:O czy sie glosno podsmiechiwac......:O tym bardziej,ze po ulicy chodzą jeszcze wieksze dziwadla tak zwane roshoffe lolitki z cycem i stringami na wierzchu...jakos te nikogo nie szokują itd.....:O

Gość uhuuuuuuuuu
A ja mówie tak : Każdy ma prawo sobie łazić jak chce i nikt nie powinien być z tego powodu szykanowany w końcu do huja wacłąwa od paru lat ten kraj jest rzekomo wolnym krajem ?? Tylko że nie każdy zdaje sobie sprawe z tego że są różni ludzie różnie wyglądający. To co dla takiej gapiącej się ejst dziwne, dla innego człowieka może być całkiem zwyczajne :O Są ludzie zamknięci w konserwatywnych schematach nietolerancyjni i dla nich każda forma życia któa nie przypomina ich samych jest swoistym dziwadłem :O Tylko te szanowne gapięce isę nie potrafiązrozumiećjednego ... ciekawe na kogo one by się gapiły i z kogo by się smiały, gdyby każdy wygladał tak samo czyli tak jak one :classic_cool: :O

Gość damien rice my hero
ja na przykład nienawidzę jak ktoś pisze rooshofe kurwica mnie bierze i mam ochotę walnąć w monitor

Gość agaaa84
heheee "rooshofe"- pierwszo słysze i na początku nie zajarzyłam o co chodzi :) rzeczywiście głupie, jakby ktoś chciał udowodnić że jest fajny i jakiś slang tu wprowadza ;)

Gość kataryna24
ja sie gapie jak mi sie ktos podoba. J jestem za tym aby sie wyróżniac z tlumu. W polsce ludzie sa zacofani i tyle! moja mama ma 48 lat ładnie sie maluje i pieknie ubiera jest wciąż zgrabna i piekna kobieta, ale babą i siksom to przeszkadza, bo stereoty ze w pewnym wieku kobieta powinna wyglądać jak stara gruba gęś z obowiązkową, krótką trwałą jest u nas wciąż na czasie! Kopłabym niektórych mocno w tyłek za to! GRRR!!!

Gość ja byscie zareagowaly
ja tez czasem sie gapie, chociaz staram sie dyskretnie, ale dlatego ze ktos mi sie podoba z tym swoim oryginalnym wygladem. tez mialam czasem ochote podejsc i powiedziec jakiejs babce ze super wyglada

na widok obszarpanych dzinsow to pewnie spojrzalabym z lekkim politowaniem.... :) nie stac biedactwa na nowe spodnie, czy co? (zartuje. jak bylam nastolatka, to tez sie w podobny sposob ubieralam, ale teraz wydaje mi sie to smieszne i glupie)