Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomo

ODTRUWANIE ALKOHOLOWE

Polecane posty

Gość tomo

mam pytanie.czy odtruwanie alkoholowe pomaga rzeczywiscie rozstac sie z nalogiem???moze ktos z was przechodzil takie odtruwanie i moze mi doradzic czy warto sobie tym glowe zawracac.

Gość matecznik
Samo odtrucie to dopiero poczatek,potem sa miesiace terapii.I dopiero wtedy jest szansa na powodzenie.

Gość hahahohohihiiii
Dopóki organizm jest zatruty to jest ciagle na głodzie alkoholowym. Odtrucie pozwala pozbyć się głodu. Dalsza terapia to praca nad soba (pod kontrtolą sppecjalistów, grupy wsparcia AA) , trzeba zrozumieć, że alkoholikiem się jest juz na całe życie i nie wolno pozwolić sobie chociażby na jeden kielizek czy małe piwko bo wszystklo sie zacznie od nowa.

Gość hahahohohihiiii
Odtrucie do bardzo duża szansa i krok naprzód...

Gość tomo
dzeki serdeczne za rady.bardzo sie przydadza.

Gość Lorens

Ja wszywałem sobie esperal na Nowowiejskiej i powiem Ci tak - mnie to zwyczajnie uratowało. Nie byłem w stanie inaczej sobie poradzić z nałogiem. Poza tym lekarze są wykwalifikowani i długo rozmawiali ze mną przed zabiegiem, więc nie miałem wątpliwości, cz robię słusznie. 

Gość Kaskowski Dawid

Miałem problem z alkoholem bardzo duży, zdecydowałem się na odpowiednie kroki, trzeba chcieć apetytnaoutsourcing.pl skończyłem na odtruciu , pierwszy krok trudny ale ważny.