Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaaaaaaaaaaaa

plastry pod biust

Polecane posty

Gość saaaaaaaaaaaaaa

wybi8eram się na wesele i założe sukienke z odkrytymi pecami, chciałabym podniesc troszke biust plastrami lub silikonowym stankiem, używałyście kieidys czegos takiego? i ja, działa? jest jakies niemiłe uczucie czy cos podobnego? z góry dzieki za odpowiedz ;d

Gość barrywhite
Slilikonowy stanik sprawdza sie na malym biuscie. Wyglada bardzo narturalnie, i powinien zostac na swoim miejscu przez cala noc. U mnie zdal egzamin. Piersi jednak poca sie pod tym stanikiem, a to moze wywolac niemile uczucie swedzenia i pieczenia. Takze drugi raz zaloze go na max. 4-5 godz i nie na duzy upal. Jesli sie zdecydujesz, to radzilabym kupic troche wczeneij i ponosic. Wtedy zobaczysz jak sie bedziesz czula. Jezeli masz czuc dyskomfort i przez cale wesele tylko uwazac na biust, to raczej zrezygnuj i spraw sobie jakas ladna bardotke z silikonowym zapieciem.

Gość dieta cud
ja w sobote jade na slub i tez zakladam sukienke z odkrytymi plecami (wiazanie bedzie na szyi), zakladam stanik bez ramiaczek, jest na tyle niski i fajnie trzyma, ze nic nie bedzie widac a biust bedzie stabilny :D

Gość saaaaaaaaaaaaaa
nikt nic nie wie więcej?

Gość Ryjący chomik
a co obcierają ci się?

Gość Fruwająca świnia
mi się czasami jajka obcierają