Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zreszta nie wiem czy faktyczni

MAM BRZYDKA...

Polecane posty

Gość 111111111111111
bo penisy sa paskudne ale służa wiadomo do czego i faceci w przeciwienstwie do lasek nie przywiauja wagi do tego czy im sie podoba ich fiut czy nie

Gość dziewczyny ja mam
no na wyglad to rzeczywiscie nie patrza,masz racje. Ale na punkcie wielkosci to kazdy ma obsesje

Gość paskudna to ta jest
a tamta z erofotki miodzio. napewno mieciutka...az miło possac

Gość może anonimowo...
no to niby która jest najgorsza i dlaczego bo zaczynam wątpić w swoją urodę :(

Gość paskudna to jest ta
ta kudłata paskuna, a ta z rozowymi duzymi wargami (erofotka) super. widac meciutka i slodka

Gość może anonimowo...
a jak to nie ma takich różowych to co.... nie załamujcie mnie, są rzeczy na które się nie ma wpływu

Gość może anonimowo...
no ogolić to się można ale co dalej?

Gość paskudna to jest ta
każda moze byc ładna ale musi być zadbana!!!!!!!a ta kudłata fuj!!!!!ja akurat lubie wystaace wargi bo mam nich duża pryjemnosc w seksie...al jak mowiłem, jeśli jest zadbana to każda słodka:)

Gość może anonimowo...
dzięki pocieszycielu :) dbam o nią codziennie

Gość paskudna to jest ta
i o to chodzi!!!!!!!!!:)

Gość gość
a ja mam brzydkie zeby i co? Mam skoczyc?:o Nie zkaldam topikow na ten temat - nie szukam potwierdzenia ze znajdzie sie taki, co i moje zeby mu sie spodobaja - toz to jasna sprawa, z ekazda potwora znajdzie amatora, nie?

Gość zreszta nie wiem czy faktyczni
mam brzydka bo ona wogle nie jest symetryczna i to juz nie chodzi tylko o wargi przyjrzalam sie jej dokladnie nawet ten dzyndzel nad wargami tez jakis taki nie symetryczny czuje sie jakbym miala dwie rozne cipki lewa strona ktora mi sie podoba jest rozowa tak samo warga jest rozowa i na dlugosc ok ma moze z pol cm druga strona jakas ciemniejsza warga dwa razy dluzsza wystajaca :( nie podoba mi sie moja cipka :(

Gość miauczydelko towja cipka
jest nie wyrażna zrob lepsze foto , lepsze oświetlenie bo na tej malo co widać no i trochę wieksze to foto to mozna bedzie ocenić

Gość plus pozycje
do takich fot to nogi musza być rozsuniete i paluchami nic nie mozna rozciągać

Gość dziewczyna_19
jest taka piosenka... moja cipka jest ładniutka ja codziennie myje ja jest malutlka i czysciutka chlopcy uganiaja sie za nia :) tyle w temacie. elo:)

Gość cudna chcialabym
taka mieć :

Gość cudna chcialabym
ale niestety nie mam :(

Gość Euroset
e co Wy opowiadacie wogóle... nie ma brzydkich muszelek, chyba, że nieogolona i zaniedbana. tak wszytskei są śliczne, niezależne czy ma większe wargi czy menijsze... po prostu każda jest wyjątkowa:)

Gość sama prawda
Niema brzydkich, są tylko niedoceniane i niedopieszczone :-) Miałczydełko pospijałbym nektar z płatków Twojej róży ;-)

Gość azorekkkkkkkk
pewnie że nie ma brzydkich cipek byleby babka namiętna była. a wogóle to cipka nie jest do oglądania:)jak jej posiadaczka jest gorąca i namiętna to dla faceta jest najlepsza na świecie!!!!!!!ej baby, naprawde nie macie innych problemow.....

Gość a mozesz wysłać fotkę
chętnie popatrzymy

Gość fantoman
Trudno oceniac cipke w kategorii piekna czy brzydka.No bo jaka tam jej uroda ..fredzelek jak u koguta grzebien.Chodzi o to ,ze kazdy chce zobaczyc ,czy rzeczywiscie jest taka brzydka , chociaz jej wlascicielka jest sliczna.

Gość fantoman
Widac ,ze oniemialyscie na taka ocene waszych -co duzo mowic -wcale niepieknych waszych cipek.Nie darmo wargi tych niepieknych nazywane sa sromowe. Nie ma co porownywac nawet z dorodnym jak prawdziwek meskim narzadem,gdzie jest pieknie wyrzezbiony kapelusz na grubym trzonie.To zdobi faceta.A u was wlasciwie co tam jest.Jakby Stworca juz sie znudzil przy tworzeniu kobiety i w tym miejscu dokonal od niechcenia tylko niewielkiegigo ciecia skalpelem. Nadmieniem tylko ,ze nie jestem homo..

Gość nnnnnnnanaaaaaaaaa
jak nie homo to napewno metro:))))))))

fantoman-Ty chyba slepy albo masz jaskre :) niema brzydkich cipek,to najpiekniejszy organ :) kazda jest jak jedwab....