Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksperyment

Chcę sprawdzić czy zdradza-mam pomysł!!!

Polecane posty

Gość smutasek800
mnie chyba zamkna bo nie wyrabiam juz :(

Gość eksperyment
a jednak cześć kobiet w taki sposób sie upewnia?

Gość eksperyment
bongo bongo, domyslił sie ze to jego partnerka?jak? smutasek800, sms'owałaś z tą "zdzirą"? co Ci pisała?

Gość eksperyment
tez mi się wydaje ,że dobrze wiedzieć z kim sie ma do czynienia?mimo iż muszę sobie zdawać sprawe ze może skończyć się rozstaniem ,a na to nie czuję się gotowa:(

Gość eksperyment
taki jeden x, wiem, że może mi nie ufać, ale jestem tak otwarta i prostolinijna jesli o zasady chodzi, że w zyciu pewnie nikt by mu nie wmówił, że to własnie ja go zdradzam, naiwniaczka jestem po prostu

Gość możesz spróbować
Jestem specem w dziedzinie szpiegostwa komputerowego. Podejrzewałam, że coś jest nie tak. We własnym komputerze znalazłam dowody. Myślę, że dość wcześnie zareagowałam, związek przetrwał próbę, ale niesmak pozostał. A mój luby boi się zaryzykować kolejny raz... Spróbuj zagadać. Życzę byś się nierozczarowała.

sęk w tym że się tego nie domyślił, wciągnął się w flirt z rzekomo obcą panną :D :( a ona poszukiwała tu informacji skąd ma wziąść zdjęcie jakiejś dziewczyny w wieku 20-25 lat, byli na etapie wymieniania się zdjęciami, cholernie mi jej żal było :( przyznam że pod jej wpływem sama tak sprawdziłam swojego faceta... Mnie się wydaje że lepiej się upewnić niż żyć w zakłamaniu, sama też się bałam ale nie chciałam być z kimś kogo mogę podejrzewać o zdradę.... Ręce mi się trzęsły jak do niego pisałam... :D Tak teraz się z tego śmieję ale doskonale rozumiem Wasze rozterki....

Jeśli go sprawdzasz to wdocznie kiedyś miłałaś coś na sumieniu, więc i on może tak pomyśleć o tobie. A wtedy do rozstanai tylko krok, mały krok.

Gość eksperyment
ręcę Ci się trzesły:) wiem o czym mówisz nawet nie wiem jak by mógł wyglądać ten pierwszy krok, no wiesz, jakiej mógł by być treści...masz jakis pomysł?

Gość ozon
jak się okaże, że jednak chciałby cie zdradzić, to i tak od niego nie odejdziesz, nie oszukuj się piszesz przecież, że wcześniej już zauważyłaś "cos podejrzanego" i nic z tym nie zrobiłaś więc i tym razem nie zrobisz nic... moja koleżanka sprawdziła swojego narzeczonego podstawiając mu koleżankę, on sie okazał chętny, a ona i tak dalej z nim jest... świadomość zdrady niczego nie zmieniła

Gość eksperyment
taki jeden x, nie mam nic na sumieniu, ale wiesz jak to jest:pokrzywdzony dowiaduje sie ostatni, dostawałam sygnały z zewnątrz ale nikt nic nie chciał mówić, nie wtrącać się, a ja sie tylko domyslałam i domyslałam, on zaprzeczał mówiąc ze to ludzkie gadanie, plotki itd.

eksperyment najlepiej na początek wydać się tajemniczą istotą tak żeby go zaintrygować... hmmm może \" czy wolno mi marzyć?\"

Gość tak tak podstawiajcie
obce baby, wysylajcie fotki - gorzej będzie jak sie okaze, ze tę babę z fotki to on juz dawno przelecial , bo ją spotkal wczesniej na portalu randkowym

Gość Wrom
----------->eksperyment Jesteś pewna że on się nie domyśli z kim rozmawia na GG - ludzie zawsze robią charakterystyczne błędy słowotwórcze i używają ulubionych słów czy zwrotów - jeżeli jest w miarę inteligentny to szybko stanie się czujny. Zwykłe utrzymywanie kontaktu z jakąś kobietą nie oznacza wcale zdrady i że do niej dojdzie.

Gość eksperyment
ozon, wiem że trudno mi bedzie odejść, ale może wcale bym nie musiała? może po prostu nic by sobie nie zrobił z "tej dziewczyny" albo ja oficjalnie spławił? takiego chciałabym końca.

Gość eksperyment
cholercia to czy flirtowanie na gg, smsowanie to nie zdrada???

Gość eksperyment
acia83-->czyli ludzie są podli i zrobia wiele by komuś rozwalić życie.

ja kiedy gadałam ze swoim nie pisałam polskich znaków i popełniałam błędy, raczej logiczne jest że jak się pod kogoś podszywamy to raczej tak żeby w ogóle nas nie przypominał... Gdyby wciągnął się w rozmowę wtedy i byłby wyraźnie zainteresoqwany to przeciągałabym strunę jak się da a potem z satysfakcja i bólem :( bym mu to wyrzuciła... pewnie byłby to koniec ale czy warto być z oszustem???? przecież nie zasługujemy na to!!!!!

Gość eksperyment
jasne, to by oznaczało koniec, troche na własne zyczenie

chodzi o to żeby sprawdzić czy facet ma zadatki do zdrady... jeżeli będziesz mu proponować spotkanie i na to pójdzie to oznacza że chodzi mu to po głowie, ależy zreszta jak będzie przebiegać taka rozmowa....

Gość eksperyment
no własnie to chce sprawdzić: on jest na prawde bardzo przystojny i nawet te baby z pracy w podeszłym wieku ciągle go podrywaja, mówię zdrobniale po imieniu, zapraszaja na kawę itd. chce wiedzieć czy on ten fakt wykorzystuje.

Gość ozon
i ja tobie też

Gość 86
on może poznac po stylu pisania ze to ty